Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 29 Marca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Dziś zadajemy pytania do @ Nikusiaaa Jeśli ktoś nie zna regulaminu to proszę o zapoznanie się z nim. 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Donek ツ Opublikowano 29 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 [P] Jak znalazłaś się na strefie i przede wszystkim czy Ci się podoba odpowiednio dane forum, jak i atmosfera, aby pozostać z nami na dłużej? [P] Twój ulubiony serwer ze strefy to? [P] Ile masz latekk? HMMM? [P] Przedmiot z szkoły, którym zawsze słynęłaś? [P] Masz jakieś zwierzątko? Jeśli tak, to jakie i jak się zwie? [P] Twoje wymarzone wakacje to? [P] Jesteś bardziej nocnym markiem czy rannym ptaszkiem? [P] Ulubiony owoc? [P] Kolekcjonujesz coś? Jeśli tak, to co? [P] Masz swój ulubiony zespół, wokalistę czy dj? Jeśli tak, to jak się zwie? [P] Czy miałaś jakąś jedną sytuację śmieszną w życiu, którą nadal wspominasz? Opowiesz? [P] Uczysz się czy pracujesz? [P] Według ciebie najlepsza gra komputerowa to? [P] Jest jakaś książka, film lub serial do którego często lubisz wracać? Poproszę o tytuł. [P] Zadałbym Ci chętnie więcej pytań, aby się dowiedzieć coś o tobie. No, ale to już moje piętnaste pytanie. Tak, więc co bardziej lubisz Danonki czy Monte??????? 2 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 30 Marca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 [P] Co czujesz do @ ^Apple^ [P] Chciałabyś się spotkać z @ ^Apple^ [P] Chciałabyś mieć dzieci? [P] Czym cię wkurza @ ^Apple^ [P] Czy miałaś wcześniej kogoś co czułaś to samo lub więcej co do @ ^Apple^ [P] Co myślisz o @ ^Apple^ [P] Co myślisz o xD @ Torf 1 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka NN. Opublikowano 30 Marca 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 [P] Gdybyś mogła wykonać 20 sekundową rozmowę telefoniczną do siebie w dowolnym momencie swojego życia lub w przyszłości. Kiedy byś zadzwoniła i co byś powiedziała? [P] Co lubisz robić w deszczowe dni? [P] Czym jest dla Ciebie przyjaźń? [P] Twoja ulubiona zabawa w dzieciństwie? [P] Zrobiłaś coś szalonego? Co takiego? [P] Jaka jest najelpsza rada, której ktoś Ci udzielił? [P] Kiedy ostatnio wspinałaś się na drzewo dla zabawy? [P] Wolałabyś być zaatakowana przez niedźwiedzia czy przez rój pszczół? [P] Jakie małe rzeczy najbardziej poprawiają Ci humor? [P] Spotykasz złotą rybkę, ale możesz poprosić ją o coś dla innej osoby nie dla siebie. O co byś poprosiła? 3 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lullaby Opublikowano 30 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 [P] Mam tyle pytań, że aż nie wiem które wypisać . Czy manipulujesz naszym kochanym @ ^Apple^ poprzez sztukę tajemną bez naruszenia jego świadomości? [P] Czy tak jak w Harrym Potterze zostałaś nieświadomie czyimś horkrusem i ta osoba czyha na Twoje życie? [P] Czy nasz Pan i władca, wielmożny @ Trivor kiedyś proponował Ci nielegalne układy? [P] Czy jak się potnę nożem to zamiast krwi będzie mi cieknął sok z gumijagód? [P] Czy @ Czika jest w hierarchii nad @ ^Apple^ i Tobą, czy tylko wyżej od japka? [P] Czy żółw który zgubi skorupę jest bezdomny, czy nagi? [P] Gdzie jest mój wafelek obiecany, który dałaś tak naprawdę @ ^Apple^ i mnie oszukałaś? [P] Czy to prawda że szantażujesz naszego @ ^Apple^ ? [P] Czy chodzisz na te same korepetycje z władania i wtargnięciem do czyjegoś umysłu bez naruszenia jego świadomości co @ LAN CIECHOCINEK 2K2 ? [P] Czy byłabyś moim adwokatem w sprawie sądowej z @ LAN CIECHOCINEK 2K2 za jego przewinienie?, która odbędzie się na forum, na której sędzią będzie @ Trivor [P] Różowy, pomarańczowy albo kolor o wyglądzie @ Czika , a jednak @ ^Apple^ . Powiedz mi bardzo szczegółowo, czemu? [P] Czemu mówimy "plecy" skoro tak naprawdę mam tylko jeden "plec" tak naprawdę podzielony na 2 części? [P] Co byś zrobiła jakby @ ^Apple^ miałby mieć propozycje dotyczącą zostania współwłaścicielem, lub miałby przejąć posadę @ Trivor ? [P] Czemu niebo jest niebieskie, a nie np. czerwone? [P] Kim z forum najchętniej rzuciłabyś do okienka życia gdybyś miała taką możliwość? 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 30 Marca 2023 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 [P] co myślisz o @ Trivor ? [P] co myślisz o @ sh1nga ? [P] co myślisz o @ LAN CIECHOCINEK 2K2 ? [P] co myślisz o @ Dusia ? [P] Kiedy spożyjemy jakiś napój wysokoprocentowy? [P] Kogo z forum najbardziej lubisz? ( @ ^Apple^ się nie liczy) [P] Chciałabyś mieć jakąś wyższą rangę niż typer? [P] Uprawiasz jakiś sport? Trenujesz, albo coś? [P] Zaprosisz użytkowników forum na wesele z japkiem? 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 30 Marca 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 [P] Co robisz na co dzień? [P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze w życiu? [P] Jaką jesteś osobą Twoim zdaniem? (Wymiń 5 wad i 5 zalet) [P] Czego żałujesz lub czego byś nigdy nie zrobił? [P] Czego nie znosisz lub co ciężko Ci zaakceptować w życiu co dziennym? [P] Jakie masz plany na przyszłość? [P] Jaką szkołę skończyłeś, a jaka jest twoja wymarzona? (czy tam była) [P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze u drugiego człowieka? [P] Jakie cechy charakteru musi mieć twój przyjaciel? [P] Jakie są Twoje dobre i złe nawyki? [P] Kiedy randka z @ ^Apple^ ? 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wampierek Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 [P] Jakie jest twoje motto życiowe? [P] Psy czy Koty [P] Ulubiona osoba na forum? [P] Najbardziej nie miła osoba na forum? [P] Ulubione danie? [P] Byłaś kiedyś za granicą? A jak tak to gdzie? [P] Twój ulubiony redaktor? [P] Twój ulubiony administrator forum? [P] Masz chłopa? [P] Ulubiony owoc? 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 @ Nikusiaaa 24h na wstawienie odpowiedzi i nominację następnej osoby 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi