Użytkownik freq Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 (edytowane) Nick z CS: freq Admin banujący: ANTY CHEAT Serwer: ONLY DD2 #1 Data zdarzenia: 02.04.2023 Steamid: 76561198868293703 lub STEAM_0:1:454013987 nie wiem które dać Opis sytuacji: Wchodzę sobie na serwer tak jak zawsze. Wbijam wchodzę do drużyny TT i nagle mnie rozłącza. I moim oczom ukazuje się ,,Zostałeś zbanowany powód cheating sprawdz konsole". Sprawdzam konsole i widze że ban za jakiś rHack. Tyle że ja mam 33 godziny w tym cs i akurat nie intersuje się cheatami. Wyczytałem w necie że inne serwery coś mogą doinstalować nie wiem ile w tym prawdy ale chciałbym dostać ub. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): nie wiem jak więc daje zdj Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): RACZEJ NIE POTRZEBNE [EDIT] widzę że niektórzy zaczęli się śmiać więc może mam dać demo? Dobrze tylko z kiedy dostalem bana wybierając team także nie wiele wam to da Edytowane 3 Kwietnia 2023 przez freq 2 Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 (edytowane) Masz godzinną sesje na gametracker, później znikasz i następne połączenie z serwerem kończy się banem z pluginu. Ban zostaje, poczekaj na reset bansa - tylko tym razem bez podejrzanych plików. Edytowane 3 Kwietnia 2023 przez -slajdeN 1 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi