Użytkownik Wampierek Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Jaką masz propozycje?: Dodanie nowych kategorii dla redakcji do elity tutaj propozycję: - Atencjusz sieci: - Najbardziej szczera osoba: - Najlepszy rozmówca SB: - Największy bot: - Największy leniuch: - Najbardziej ogarnięta osoba: - Osoba z największym skillem: - Najbardziej kreatywna osoba: I zamienić "Najlepszy admin serwera" na: - Najlepszy admin cs 1.6 - Najlepszy admin CS:GO Screenshot/Nagranie/Przykład: - 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 W skrócie: 1 godzinę temu, Wampierek napisał: Atencjusz sieci: - Najbardziej szczera osoba: - Najlepszy rozmówca SB: - Największy bot: Bezsensu. 1 godzinę temu, Wampierek napisał: Największy leniuch: Jak już to największy leń. 1 godzinę temu, Wampierek napisał: - Najbardziej ogarnięta osoba: - Osoba z największym skillem: Bezsensu. 1 godzinę temu, Wampierek napisał: - Najlepszy admin cs 1.6 - Najlepszy admin CS:GO Bezsensu, niech będzie jeden najlepszy ze wszystkich, ale jak już redakcja chce dzielić to może być. 1 godzinę temu, Wampierek napisał: Najbardziej kreatywna osoba: Najbardziej pomysłowa osoba - może być. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 - Atencjusz sieci: - Najbardziej szczera osoba: - Największy bot: Bezsensu - Najlepszy rozmówca SB: - Najbardziej ogarnięta osoba: - Osoba z największym skillem: - Najbardziej kreatywna osoba: - Największy leniuch: Git 2 godziny temu, Wampierek napisał: I zamienić "Najlepszy admin serwera" na: - Najlepszy admin cs 1.6 - Najlepszy admin CS:GO NIE MAM ZDANIA OBOJĘTNIE MI Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wampierek Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 @ Drako / @ Krip / @ hk. Oznaczy ktoś wyższych w końcu, bo wszystkie propozycje stoją w chuj długo, a wy też nic nie robicie Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 9 godzin temu, Wampierek napisał: @ Drako / @ Krip / @ hk. Oznaczy ktoś wyższych w końcu, bo wszystkie propozycje stoją w chuj długo, a wy też nic nie robicie A co wyższa administracja ma z tym zrobić? Przeciez to propozycja elity w dziale redakcji, to trivor ma się tym zająć czy redaktor? @ Redaktor @ Redaktor Naczelny dajcie znać co tym sądzicie. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 31 minut temu, sh1nga napisał: A co wyższa administracja ma z tym zrobić? Przeciez to propozycja elity w dziale redakcji, to trivor ma się tym zająć czy redaktor? @ Redaktor @ Redaktor Naczelny dajcie znać co tym sądzicie. Właśnie nie wiedziałem, czy ja mam się tym zająć, czy ktoś inny sorry. @ FunnyPuma / @ Lullaby Co o tym myślicie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lullaby Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Emm, według mnie pomysł warty uwagi, ale z drobnym szczegółem, a dokładniej żeby dodać te kategorię, ale nie wszystkie: Które są zbędne moim zdaniem: - Atencjusz sieci - Najlepszy rozmówca SB (po co skoro mamy topki?) - Największy bot - Najbardziej szczera osoba - Osoba z największym skillem Które można dodać: - Największy leniuch zmienić na "Najbardziej leniwa osoba" - Najbardziej ogarnięta osoba zmienić na "Najbardziej dojrzalsza osoba" - Najlepszy admin CS 1.6 - Najlepszy admin CS:GO Najlepszy admin podzielony na oba cs'y to fajny pomysł, bo mamy w końcu serwery i od 1.6 i od GO, a nie każdy może grać np. w oba. - Najbardziej kreatywna osoba @ Hana_Montana 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Pomysł moim zdaniem w dużej części bez sensu. Jedyne co można by dodać to: Godzinę temu, Lullaby napisał: - Największy leniuch zmienić na "Najbardziej leniwa osoba" - Najbardziej ogarnięta osoba zmienić na "Najbardziej dojrzalsza osoba" - Najbardziej kreatywna osoba No i można podzielić admina serwera na 1.6 i GO, mamy serwery do obu gier to czemu nie 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 (edytowane) Dodane będzie: - Najbardziej kreatywna osoba -Najlepszy Admin cs 1.6 - Najlepszy Admin CS:GO -Największy leń Edytowane 11 Kwietnia 2023 przez Hana_Montana 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi