Użytkownik Majkelcio Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Witam, dziś w godzinach wieczornych próbowałem wejść na server. Próbowałem to dobre określenie, gdyż w trakcie ładowania zostaję wyrzucony z informacją, iż zostałem zbanowany (!). Problem w tym, że jak sprawdzimy w konsoli po więcej informacji, można zauważyć, że to nie mój nick widnieje w raporcie. Na serverze gram pod nickiem Majkel. Gram na cracku, co zakładam jest źródłem całego tego problemu (to samo ip czy coś). Raport skopiowany z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : BEZKARNY RUMCAJS CZAISZ? [AMXBans] Reason : ' unknown ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1470506974 ' [AMXBans] Your IP : ' 5.173.16.6 ' [AMXBans] ====================================== Szczerze nie wiem, czy w ogóle istnieje sposób rozwiązania problemu, ale spróbować warto. Pozdrawiam Majkel Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Siema, BEZKARNY RUMCAJS to taki niesforny dzieciak z serwera onlydd2, który czasami wchodzi poczitować. W wielkim skrócie nałożyło Ci się IP zbanowanego gracza z ww. serwera. Zresetuj router i wszystko powinno wrócić do normy. Jeśli dalej nie będziesz mógł się połączyć, napisz do mnie na PW, to wyczyszczę ten konkretny IP. 1 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi