Premium _sss_ Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Rodzaj grafiki: sygnatura Tematyka: cytat Kolorystyka: czarny, czerwony i taki niebieski jak mam na tle Rozmiar: nie wiem jak to wychodzi w tej sprawie zaufam grafikowi Napisy: "Jeśli chcesz popisać - napisz Jeśli chcesz pogadać - zadzwoń Jeśli chcesz zranić - nawet nie próbuj" Format (png, jpg, gif): najlepiej gif Dodatkowe informacje: cytat fajnie by bylo jakby byl czerwony, tlo czarne, a po dwóch stronach cytatu pojawiający i znikający niebieski napis: "sadge" Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): tak Wynagrodzenie: repka Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lullaby Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 @ Sadgee Szybkie pytanie, preferujesz twarde czy miękkie czcionki? Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 @ Lullaby dla mnie nie ma to większego znaczenia, byle by pasowało do reszty Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lullaby Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 (edytowane) @ Sadgee Aaaa, zapomniałem że taki jak na tle masz, przepraszam. Edytowane 7 Kwietnia 2023 przez Lullaby Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 (edytowane) Można by trochę poszerzyć (tak tak nie dałem konkretnego rozmiaru), zmiejszyć te napisy sadge plus miały być w innym kolorze plus jesli by sie dało to mogły by troche wolnej pojawiac i znikac @ Lullaby Edytowane 7 Kwietnia 2023 przez Sadgee Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 52 minuty temu, Sadgee napisał: i taki niebieski jak mam na tle wyraźnie napisalem że w innym odcieniu miały być @ Lullaby Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 (edytowane) szybkość już jest git @ Lullaby Edytowane 7 Kwietnia 2023 przez Sadgee Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lullaby Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 I jak? @ Sadgee Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 dalej nie ma tego koloru co chciałem @ Lullaby Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lullaby Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 @ Sadgee Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 @ Sadgee https://imgur.com/a/7OKh8UC 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 (edytowane) @ Lullaby dzieki za starania ale jednak praca @ marcinek;> bardziej do mnie przemowiła o to mi wlasnie chodzilo Edytowane 7 Kwietnia 2023 przez Sadgee Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi