Użytkownik Wampierek Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Twój nick: @ Wampierek Nick oskarżonego: @ Amelia2115 Powód skargi: Naganne zachowanie / Brak umiejętności redaktorskich Opis sytuacji: Zgłosiłem się do wywiadu czekałem na pytania a ona nawet ich ułożyć nie umie i na dodatek mnie obraza Data i godzina zdarzenia: Teraz Miejsce zdarzenia: Forum Dowody: , , , Coś od siebie: Czekam na wyjaśnienia tej koleżanki i oczywiście nie chce już z nią żadnego wywiadu 8 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 @ Amelia2115 Co masz na swoją obronę mam nadzieję, że coś sensownego, bo twoja sytuacja na razie bardzo słabo wygląda. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Nic nie mam do dodania wszystko jest u góry na ss'ach btw skarga bardzo mnie śmieszy 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wampierek Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 (edytowane) Dodaje co do mnie jeszcze napisała @ Hana_Montana https://!!!REKLAMUJE INNA SIEC!!!icze.pl/topic/80835-ciekawostki-prezerwatywy-z-czym-to-się-je/ Przypadek nie sądzę Edytowane 7 Kwietnia 2023 przez Wampierek 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi