Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Jasio przedstawia swojej matce narzeczoną. Gdy wyszła, pyta mamę: - I jak? Prawda, że ładna. Mama na to - Znajdź sobie inną. Jasio przedstawia matce kolejną narzeczoną. Gdy wyszła, pyta: - I jak? Prawda, jaka inteligentna? Mama na to: - Znajdź sobie inną. Jasio: - No to jaka ma być moja narzeczona? - Ma być taka jak ja! Następnego dnia mama pyta Jasia: - I jak, znalazłeś dziewczynę taką jak ja? - Tak, ale tacie się nie spodobała... 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Króciutko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wampierek Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 No i matka zgaszona 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi