Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 (edytowane) Pytający --> @ Hana_Montana Odpowiadający --> @ Sadgee Witam serdecznie nowego opiekuna Discorda, którym jest Sadgee. Sadgee miał już przeprowadzany wywiad w tamtym roku w Lipcu prawda? Dokładnie Wtedy byłem jeszcze adminem M/C, który już nie istnieje. I od tamtego czasu dużo zmieniło. Więc nie będziemy, zaczynać jak zawsze tylko przedstaw się jeszcze nam na początek dla nowych użytkowników, którzy do nasz doszli albo którzy nie przeczytali, tamtego wywiadu jak się nazywasz, skąd pochodzisz i ile masz lat? Nazywam się Bartek, pochodzę z województwa Świętokrzyskiego z okolic Kielc, 2 tygodnie temu skończyłem 15 lat. 15 lat i zostałeś, awans na opiekuna discorda spodziewałeś się tego? Zupełnie nie, pewnego dnia po rezygnacji supporta DC Andrzej pisze czy nie chciałbym został opiekunem, jak widać, zgodziłem się, nie jestem, nim długo, lecz już trochę zmieniłem na dc i mam zamiar więcej. Chcesz, nam zdradzić co masz zamiar zrobić na dc coś nowego czy postanowisz pozostać przy dobrym starym dc i tylko go zaktualizować? Na razie mam kilka pomysłów, typu: dodać kilka kanałów, na bieżąco aktualizować boty, itp. Nie chce zdradzać wszystkiego więc jak kogoś to ciekawi to zapraszam na serwerowego DC. Także serdecznie zapraszam. Powiedz, nam co się zmieniło w twoim życiu od poprzedniego wywiadu. Poznałem dużo zajebistych osób, poszedłem do nowej szkoły, gdzie szybko się odnalazłem, zakochałem się, lecz niestety nieszczęśliwie, zmieniłem dużo w stylu ubioru i wygładu, znalazłem nowe zainteresowania i dużo tego jeszcze 😅, myślę, że to są te najważniejsze rzeczy. Właśnie miałem w planach pytać o nową szkołę w tamtym wywiadzie wspomniałeś, że złożyłeś, papiery do technikum na programistę udało ci się dostać na ten kierunek? Tak, ale ledwie, jest to ciężki kierunek, ale mi się podoba, wiec serdecznie polecam. Jesteś, aktualnie w pierwszej klasie jak się nie mylę, czym aktualnie się zajmujecie, uczycie się obsługiwania jakichś stron czy coś podobnego? Mamy przedmiot: "Podstawy stron internetowych" gdzie uczymy się języków HTML i CSS, które w dużej mierze służą do tworzenia stron internetowych, na przedmiocie: "Podstawy informatyki uczymy się tego, co technik informatyk, ale w dużym skrócie, na "Programowaniu algorytmów i struktur danych" uczymy się co na razie tylko algorytmach, na "Programowaniu aplikacji internetowych" uczymy się języka PHP, który również służy do tworzenia stron internetowych, ale także do tworzenia programów, uczymy się także języka C++, który jest jednym z najszybszych języków programowania, służy on m.in. do tworzenia aplikacji. Kto się tym interesuję, to na pewno wie, o czym mówisz, ale połowa nie za bardzo . A czy zamierzasz pracować w swoim przyszłym zawodzie, czy jak prawie 55% Polaków w innym? Nie wiem, jak życie się potoczy, chciałbym programistą, ale nie wiem, co będzie później. Niestety taka prawda nikt nie wie, jaka będzie przyszłość.... Ale zapewne ty wiesz, czy masz, w planach pisać podanie na jakąś rangę na naszym forum może to będzie redaktor, typer czy jednak na razie pozostajesz tylko na opiekunie dc? Na obecną chwilę nie mam za bardzo czasu, od 5 do 15 zajmuje się sql potem siłownia, jakieś spotkania ze znajomymi i mija, cały dzień może kiedyś się czymś będę zajmował, ale na razie nie mam jak. Rozumiem, wspomniałeś też, że znalazłeś nowe zainteresowania, jakie to są? Siłownia, sport i muzyka, Jakim dokładnie sportem zacząłeś się interesować? Piłka nożna i koszykówka niby dwa oddzielne światy, a jednak lubię to i to. To na pewno też masz swoje ulubione kluby, którym kibicujesz w piłce i w koszykówce jakie to są? W piłce nożnej myślę, za całym serduszkiem jestem za Juventusem a w koszykówce Los Angeles Lakers i Chicago Bulls. Ja tam całe życie za Barceloną i to mi się nie zmieni. Zmienimy, trochę temat w poprzednim wywiadzie także wspomniałeś, że twoim głównym celem jest kupno motocyklu a dokładnie "Hondy VT 125" Jak idzie zbieranie hajsu czy już zakupiłeś motocykl? Jednak zmieniłem wybór i raczej kupie Honda cbr 125, w te wakacje dopiero będę zbierał hajs na prawko i sam motocykl i na pewno tego nie odpuszczę. Dlaczego zmieniłeś wybór motocyklu? Szukałem ofert na OLX i zobaczyłem zupełnie przypadkowo i się w niej "zakochałem" Miłość od pierwszego wejrzenia powiadasz. Zawsze byłeś team motocykle? I skąd wziąłeś to zainteresowanie rodzina, znajomi? Szczerze tak samo jakoś wyszło, pewnego dnia pomyślałem sobie: "Ch*j kupuje motor", i od tego czasu mam na ich punkcie fioła. Mam quada, ale jednak to motory skradły moje serce. Jakiego masz quada? Mam być szczery, nie wiem, rodzice mi kupili na urodziny i do tej pory się nie dowiedziałem XD. Haha jak się dowiesz, w końcu to daj nam znać. Z kim masz najlepszy kontakt na forum? Na forum kiedyś z @ slavyan , a teraz myślę, że z adminem DC @ drejson . Jak się sprawuję, twój admin dc są już jakieś z nim problemy? Jeszcze nie 😆, nie no a tak serio widzę u niego mego zaangażowanie i chęć pomocy, daje dużo pomysłów (nie to, co ja jak byłem adminem 😅) wiec według mnie lepiej wybrać nie mogłem PS. To właśnie ja namówiłem go, żeby podanie złożył. A to ciekawe. Aktualnie nie macie, Suporta dc jak z tym się radzicie, dajecie rade czy jednak boty wasz pokonują ? Jak mogą nas pokonywać, skoro ty sam mnie ich uczyłeś 😆, a co do supporta nie wiem, jak to dalej będzie, na pewno będziemy szukać, bo sam nie ogarnę wszystkiego. Pokazałem ci 1/5 wszystkiego. Zauważyłem, nagły wzrost twojej aktywności na forum czym to jest spowodowane? Dostałem warna i chce go odrobić, ale też trochę z nudów. To zapraszam, w dział redakcji tam są ciekawe rzeczy. Jakie jest twoje największe marzenie? Przez moich rodziców, przestałem wierzyć w marzenia... Z jakiego powodu chcesz się z tym podzielić czy nie za bardzo? Myślę, że to już bardziej prywatne sprawy i nie za bardzo chce się tym dzielić. Oczywiście rozumiem, nie będę ciągłość tematu. W jakie aktualnie grasz gry? Oczywiście w CS:GO, a poza nim to takie gry jak: Minecraft, ETS 2, The Forest, Days Gone, GTA 5, FS 19 i MTA. Grasz na naszych serwerach CS:GO? Przeważnie na arenkach i OM 1. Dlaczego OM 1, a nie OM 2 czy 3? Szczerze, bo akurat na niego trafiłem, jak szukałem nowego serwera po M/C, i zostałem na dłużej, gdyż spodobała mi się atmosfera i ludzie, miałem tam nawet przez jakiś czas admina, ale niestety musiałem zrezygnować z powodu braku czasu, na OM 2 grywam, czasem jak serwer jest pełny i niczym nie odstaje, od 1, lecz nieco się różni, a nie gram na 3, gdyż gdy szukałem, serwera wtedy on jeszcze nie istniał. Osobiście jeszcze nie odwiedziłem żadnego z tych serwerów, ale niedługo muszę to zrobić. A jak oceniasz pracę redakcji? Serdecznie zapraszam na wszystkie a co do pracy redakcji, widzę, że dużo robią, lecz nie mnie to oceniać czy robią to dobrze, czy nie ale widzę, że odwalają kupę dobrej roboty. Też tak na razie sądzę. Widzę na dc, że pisałeś w ogłoszeniach, że poszukujesz jeszcze jednego admina dc, jakie powinien mieć cechy dobry admin? Przede wszystkim chęć pomocy, kulturalność, nie konfliktowość, żeby mu nie odwalało (nie wiem jak to inaczej nazwać) i jedną z najważniejszych cech jest sprawiedliwość. Dobra starczy już tej części wywiadu, ale niestety nie ominiesz, szybkich pytań jesteś gotowy na nie? Pewnie. Naleśniki czy gofry? Naleśniki. Instagram czy TikTok? Tiktok, choć ig też często używam. Umieć latać lub czytać w myślach? Czytanie w myślach. Być wegetarianinem czy jeść tylko mięso? Jeść tyko mięso. Nigdy nie chodź do szkoły lub nigdy nie musisz wykonywać prac domowych do końca życia? Nigdy więcej nie robić prac domowych. Pierwiastkowanie czy potęgowanie? Potęgowanie. @ Trivor czy @ Andrzej. ? Według mnie Andrzej, gdyż więcej się udziela na DC. To już koniec tego, jak dla mnie ciekawego i przyjemnego wywiadu zawsze na sam koniec jest, możliwość kogoś pozdrowienia więc chcesz kogoś pozdrowić? Pozdrawiam cała administracje DC w tym @ LAN CIECHOCINEK 2K2 za duży wkład i pomoc przy dc i cała redakcje. Także pozdrawiam. Edytowane 14 Kwietnia 2023 przez Hana_Montana 2 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Dość krótko się czytało, lubię dłuższe dobranocki ale za to ta była naprawdę treściwa ze wszystkich i zamiast otulić do snu, rozbudziła jeszcze bardziej, + za wywiadzik 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Drejson Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 @ Sadgee Chętnie wezmę udział w taki wywiadzie jestem mega ciekawy jak by to wyglądało 3 Tylko hejterzy powiedzą że alkocholik. Odnośnik do komentarza
Użytkownik szmela Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 @ Sadgee wbijaj częściej na OM1 I @ Hana_Montana tak samo odwiedź jak jeszcze nie byłeś A wywiad spoko, sadeg mega osoba i myślę że bardzo dobrze nam się współpracowało jak jeszcze adminem jedynki był 3 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Fajnie się czytało, gratulacje dla obu Panów 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Motor to silnik, na pojazd mówi się motocykl 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wampierek Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Bardzo przyjemny wywiad w 100% dobrze wykonany 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Dobry wywiad 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi