Użytkownik∙ Marves Opublikowano 1 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Jasiu jest strażakiem i jedzie gasić blok: - Wy wejdźcie na górę i rzucajcie mi ludzi, ja będę ich łapał. - Dobra Rzucają mu 1 złapał i położył, 2 to samo. W końcu rzucają murzyna. Jasiu go nie złapał i krzyczy: - Spalonych nie rzucajcie! Przedszkole, po obiedzie pani mówi: - Dzieci, teraz robimy kupkę. Po zrobieniu idziemy do ogrodu bawić się, ale pójdą tylko te dzieci, które zrobią kupkę! Dzieci siedzą w rządku na nocnikach i robią swoje. Po chwili Jasio zaczyna płakać! Pani podchodzi i pyta: - Jasiu, czemu płaczesz? - Bo nie pójdę się bawić - A co Jasiu, nie możesz kupki zrobić? - Mogę! - No to czemu płaczesz? - Bo Karol mi zabrał! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi