Użytkownik Erev.' Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) @ Vashka [P] Czy zdarza Ci się spełniać dobre, bezinteresowne uczynki? Jeśli tak, to jakie ostatnio? Wiesz co nie było to może jakoś ostatnio, ale jeszcze za czasów jak było śnieżnie pod jednym ze sklepów zaczepił mnie straszy człowiek. Podszedł, opowiedział swoją historię i zapytał czy mógłbym zrobić mu jakieś zakupy z najpotrzebniejszymi artykułami. Po chwili rozmowy stwierdziłem, że nie jest to wszystko pod publiczkę, zaprosiłem go do sklepu, żeby wybrał co jemu i jego żonie jest potrzebne, a potem podrzuciłem go do domu. [P] Czy zawsze tankujesz auto do pełna? Wstyd tankować gaz za 50zł xD Więc tak tankuję do pełna zawsze. [P] Czy pomógł byś zrobić staruszce moonwalk na przejściu dla pieszych ? Mówią, że człowiek ma tyle lat na ile się czuję, więc jeśli jakaś hot 70 chciłaby zaszaleś na pasach pod Zamkiem Lubelskim to czemu nie? Chociaż na trzeźwo tancerzem jestem kiepskim. [P] Czy masz smaka na Moda w przyszłości? Ja w życiu mam takie podejście, że bardzo lubię się rozwijać. Chyba każdy pamięta jak bombardowałem podaniami na admina, bo mi zależało. W między czasie doszła posadka na typerce, którą mam do dziś. I jeśli mam być szczery to tak - pewnie chciałbym kiedyś zostać tutaj modem, ale na to wpływa wiele kwestii i to nie tylko z mojej strony, bo poparcie w ludziach z forum również jest niezwykle ważne. [P] Czy sprawa z pewną dziewczyna zakończyła się ugodą? Wolałbym tego jakoś szerzej nie komentować, ale nie... Choć proponowałem kilkukrotnie załatwienie tego między sobą. @ Hana_Montana [P] Masz dziewczynę albo może narzeczoną? Miałem, sytuacja uległa jakiś czas temu chwilowej zmianie i obecnie nie jestem w związku. [P] Ile chcesz mieć dzieci? Nie jestem pewien czy chcę mieć, ale jeśli to myślę, że jedno. [P] Jakie jest twoje auto marzeń? Ferrari 458. [P] Byłeś kiedyś za granicą jak tak to gdzie? Holandia, Belgia, Francja, Hiszpania, Norwegia, Chorwacja, Węgry, Włochy i Bułgaria. [P] Ulubione miasto w Polsce? Mam mokro na myśl o Gdańsku. [P] Najbardziej denerwująca na forum to? Każdy ma swój styl bycia, który niekoniecznie musi mi odpowiadać. Tak samo jak komuś nie musi odpowiadać mój, więc nie chcę wymieniać tu już z "imienia". [P] Co sądzisz o @ Nikusiaaa Bardzo fajny i sympatyczny bambiczek. Myślę, że z Japkoskim się dobrze zgrają wkrótce nie tylko na forum. [P] Co sądzisz o @ Lullaby Jest jeszcze dla mnie dość nową osobą, ale sprawia wrażenie takiego małego wariata, który lubi natłok obowiązków, którymi tu się zajmuje. Dobra twarz forum. @ Wampierek [P] Jak masz na drugie imię? Nie mam drugiego, bo pierwsze jest zbyt cudowne (według rodziców) [P] Ile masz lat? 30. [P] Jakie województwo? Lubelskie. [P] Ile ma godzin w CS:GO? Zero. Moja styczność z tą grą łącznie trwała może 40 minut. [P]Ulubiona gra? Oprócz CS? F1 2022. [P] Na jakich serwerach z naszego forum lubisz najbardziej grać? DD2, ale czasami i na COD wejdę zobaczyć co tam się wyprawia xD [P] Czy jest jakaś rzecz, którą chciałbyś mieć, ale ciągle szkoda ci na nią pieniędzy? Mam coś co chciałbym mieć, ale mnie na to nie stać - święty spokój. [P] Czy myślisz, że świat jest teraz lepszy niż 30 lat temu? Zdecydowanie gorszy pod względem podejścia do siebie ludzi. [P] Najlepszy Redaktor? Wszyscy robią dobrą robotę, ale jeśli mam wybrać to jednak @ Hana_Montana . Głowa pełna pomysłów, które rzetelnie realizuje. [P] Najlepszy Typer? Tu ciężko mi kogoś wybrać, ale jeśli mam wybierać to @ hk. . Ma trochę tego na głowie i się spoko z tego wywiązuje. [P] Łowisz ryby? Kiedyś jeździłem od kilku lat nie mam już na to za bardzo czasu. Jednak mam pewne plany na to lato [P] Audi czy Bmw? Tylko i wyłącznie Audi. [P] Co myślisz o @ Torf ? Wbrew pozorom Torf jest spoko, chociaż ma czasami swoje MAŁE zapędy dyktatorskie xD [P] Co myślisz o @ Hana_Montana ? Nie mam z kim takiego codziennego kontaktu, ale tak jak pisałem powyżej na forum robi bardzo fajną robotę i sprawia wrażenie normalnego chłopaka. @ Krip [P] Jak to się stało, że jesteśmy do siebie podobni ? xD (Osobiście uważam, że nie bardzo ). @ LAN CIECHOCINEK 2K2 złapał odklejkę chyba wtedy, bo to on to rzucił xD A zdanie mamy podobne, więc może jednak bracia? xDD [P] Jak to się stało, że osiedliłeś się na StrefieSkilla na stałe ? W sumie to wróciłem do grania i wbiłem na serwer. Kupiłem SVIP, którego nie dostałem i musiałem odwiedzić forum w celu wyjaśnienia. I od tamtej pory jestem tu do dziś [P] Ulubione zajęcie poza graniem w cs'a ? Kopanie piłeczki na Orliku. [P] Kiedy podanie na Moda?. Osobiście trzymam za ciebie kciuki . Tak jak powyżej. Myślę, że przyjdzie jeszcze na to czas. Chciałbym pewnie kiedyś sprawować tą rangę, ale też mieć swiadomość, że na nią zasłużyłem. @ Amelia2115 [P] Jak na pewno nie nazwałbyś swojego dziecka? Leon lub Monika. [P] Jaką kuchnię lubisz najbardziej? Swoją! A tak zupełnie serio to myślę, że włoską - moje smaki. [P] Idealne dla Ciebie wakacje to? Gdziekolwiek gdzie jest woda, piasek i zimne piwko, a nie ma miliona ludzi z parawanami i nie jest to budowa z betoniarką xD [P] Do kogo chciałbyś mieć numer kontaktowy? Do ludzi, których już ze mną nie ma. Jednak nie ma szans na numer do nich... [P] Jaki jest Twój ulubiony alkohol? Każdy, który klepie. A tak poważniej... nie mam jakiegoś ulubionego. Mam czasami smak na piwo czy whisky, ale ciężko mi powiedzieć, który to mój ulubiony. [P] Jaka mityczna postać chciałbyś, aby istniała? Feniksy. [P] Czym ludzie zazwyczaj się nie przejmują, a powinni? Opinią innych ludzi o sobie. [P] Kto cię najbardziej irytuje na sieci? Ktoś pewnie by się znalazł. [P] Paliłeś Marihuaen? Zdarzyło się, chociaż jakimś fanem nie jestem. [P] Czy według ciebie marihuaen powinna być legalna w Polsce? Oczywiście, że tak. Używka jak każda inna, a myślę, że napędziłoby to też w jakiś sposób gospodarkę. [P] Masz jakąś kraszi. Nie mam. [P] Jakiś przypał z dzieciństwa? Kiedyś rzucaliśmy w dom sąsiada ( a w sumie jego dach ) węglem. Nagle wybiegł i złapał jednego z nas, a ten nas wszystkich wsypał xD [P] Ulubiona gra planszowa Monopoly. [P] Masz w planach pisać niedługo jakieś podanie? Raczej nie. Chociaż J@ się zwolnił - jak się posmaruje to kto wie xDD [P] Czy uważasz, że jesteś najlepszy typerem czy są lepsi od ciebie? Nie jestem. Każdy z nas zajmuje się swoim działem i moim zdaniem robimy dobrą robotę. @ MiiKaaa [P] Na kogo kolejną skargę piszesz? Na Ciebie xD [P] Jak często pijesz ze swoją koleżanką? xDDDDDDD Nie piłem z nią wódki, żeby nazywać ją moją koleżanką. [P] Mercedes czy BMW Ajj Ty, Ty.... xD CZY. [P] Co sądzisz o @ LAN CIECHOCINEK 2K2 ? Zanim awansował chciałem odpowiedzieć, że to człowiek, który trzyma to forum na własnym garbie, NIKT jak on jest w nie zaangażowany i bardzo bym sobie życzył, żeby awansował. Jak widać marzenia na Strefie się spełniają. [P] Czemu Adzie leci tak ślinka na Twój widok? Bo jestem "ładny, ale dzban" xD Nominuję... @ Paeel Edit: @ Torf Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez Erev.' 3 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Paeel Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Dziękuje za nominacje, ale niestety nie wezmę udziału 1 1 1 No i to by było na tyle.. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Fajnie się czytało, @ Torf przyjmujesz wyzwanie? 1 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, Hana_Montana napisał: @ Torf przyjmujesz wyzwanie? jak trzeba to oczywiście Fajne odpowiedzi 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 👏🏻 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wampierek Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 W dniu 15.04.2023 o 16:58, Erev.' napisał: [P] Audi czy Bmw? Tylko i wyłącznie Audi. Nie no jak mogłeś.... 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi