Użytkownik BlackWinglet Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 1. Imię:Patryk 2. Wiek:16 3. Nick oraz # na Discord: Black aka Blaku#8292 4. Ile czasu spędzasz na Discord: Jak mam wolny czas to siedzę na dsc i to by wychodziło 2/3h 5. Masz wymagane 50 postów na czacie głównym?[TAK/NIE]: Tak 6. Znasz podstawowe zasady ortografii i interpunkcji?[TAK/NIE] Tak 7. Twoje doświadczenie z Discord: Myślę że duże doświadczenie z discordem nawet miałem kiedyś swój dsc i był w miarę git. 8. Kilka zdań o sobie: Cześć mam na imię Patryk chodzę do 3 klasy technikum mechatronicznego. Lubię grać w piłkę nożną ( najczęściej na bramce) oraz grami komputerowymi ). Mimo że jestem na tym kierunku to wolał bym inny wybrać ( pewnie informatyk albo zawodówka) ale mówi się trudno 9. Dlaczego akurat Ty powinieneś zostać adminem: Bo wydaje mi się że nadawał bym się na tą role bo jestem aktywny i fajnie by było popilnować kilka osób które łamią regulamin 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 @ Admin DISCORD Odnośnik do komentarza
Użytkownik Drejson Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 +wiek +aktywność +/-argumenty szczerze Administracja na discordzie sobie świetnie radzi nudziłbyś się bo wszystko co ma być zrobione jest zrobione na czas a to nie jest serwer do grania i nie potrzeba nam po 5 Adminów to się mija z celem więc jestem neutralny ale bardziej na nie Tylko hejterzy powiedzą że alkocholik. Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Daj się trochę bardziej poznać ludzią gdyż jeden admin powiedział : "Co mam napisać gdy gościa nie znam nie widziałem jak sie zachowuje??" Na ten moment podanie odrzucam. Zapraszam za tydzień. Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi