Użytkownik pepekmks1 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Twój nick na serwerze: Styl Baltycki Gole Cycki Nick admina banującego: ALCMDZ Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana Czas oraz data bana: Permanenty 21.04.2023 Serwer na którym dostałeś bana: COD 201 LV Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Witam dostałem bana na zawsze AB subzyna nie wiem o co chodzi ale gram na serwerze poraz pierwszy i nie czitowalem ani nic z tych rzeczy proszę o un bana Link do Sourcebansa z twoim banem: Link do twojego profilu steam: Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Odnośnik do komentarza
Użytkownik ALCMDZ Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 mozna zamknać. wszystko sie zgadza. brak ub. edit: POWOD : AKTYWNY BAN Odnośnik do komentarza
Użytkownik pepekmks1 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Jasne tylko za co dokładnie poleciał ten ban bo ja nie kumam wogóle sytuacji ... Odnośnik do komentarza
Użytkownik pepekmks1 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Pokaż kiedy ja tam dostałem wcześniej bana bo nie dowierzam Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Już Ci udowodnił logami . Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi