Użytkowniczka zjarana_xx3 Opublikowano 2 Maja 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 1. Twój nick: Marihuanistka 2. Co chcesz zmienić: Mapki. Zamiast ss5 ,dodać - surf_nice_fly_4 ,green_delux czy surf_nice_fly_3. 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Przy zmianie mapki na ss5 wychodzi więcej niż połowa serwera, przy vote max 1 góra 2 osoby zostają przy tej mapce ,gdzie rezultat jest jeden. Czyli ss2 ,więc praktycznie gramy 90% tylko na jednej mapce. 4. Link do pluginu (opcjonalnie): Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 @ Admin CS 1.6 SURF SKI zapraszam do wypowiedzi. Graczy oczywiście też. Osobiście to jestem za powrotem do only ss2, ss5 prostą mapą jest i ludzie nie grają tak jak na greenie było więc wątpię, że inne mapy załatwią sprawę. Tymbardziej, że kilka razy to było przerabiane. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ALCMDZ Opublikowano 3 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Fajna byla taka zielona z mario, taka ala aztec surf_sand surf_swift surf_fabulos surf_nice_fly_3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Szyczur Opublikowano 3 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Również jestem za powrotem do only ss2 bo faktycznie aktywność po zmianie na ss5 była bardzo niska. Wątpie, żeby zmiana ss5 cokolwiek polepszyła aktywność. Odnośnik do komentarza
Użytkownik kyoto Opublikowano 4 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Również jestem za pomysłem @ LAN CIECHOCINEK 2K2 . Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka zjarana_xx3 Opublikowano 5 Maja 2023 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 W dniu 3.05.2023 o 00:45, LAN CIECHOCINEK 2K2 napisał: @ Admin CS 1.6 SURF SKI zapraszam do wypowiedzi. Graczy oczywiście też. Osobiście to jestem za powrotem do only ss2, ss5 prostą mapą jest i ludzie nie grają tak jak na greenie było więc wątpię, że inne mapy załatwią sprawę. Tymbardziej, że kilka razy to było przerabiane. Szczerze, to nie do końca, ludzie lubią zmienność, sama nie mówię, że nie, bo nie chciałam bym grać tylko na 1 mapce, monotonia zbyt. Jest chyba możliwość taka??? Choć jeżeli opcji takiej nie ma to też byla bym za only ss2, bo aktywność spadła drastycznie. Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 D3ST1NY Opublikowano 5 Maja 2023 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 W dniu 3.05.2023 o 00:45, LAN CIECHOCINEK 2K2 napisał: @ Admin CS 1.6 SURF SKI zapraszam do wypowiedzi. Graczy oczywiście też. Osobiście to jestem za powrotem do only ss2, ss5 prostą mapą jest i ludzie nie grają tak jak na greenie było więc wątpię, że inne mapy załatwią sprawę. Tymbardziej, że kilka razy to było przerabiane. Only ss2 zawsze był lepszą opcją. Duża ilość osób albo nie lubi innych map, albo nie zna ich na tyle żeby skutecznie surfować, albo nie widzi sensu aby np. dolecieć w jedno miejsce i zginąć z rąk czekającego na nas przeciwnika z AK47/krową w ręku. SS2 to dynamiczna, dająca dużo możliwości (pomijając T1), mapa, na której można się fajnie 'pobawić' nie lądując ciągle w klatce/respie. Reasumując: Jestem za zmianą koncepcji na only_ss2. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 W ciągu paru dni będzie zmiana na only ss2 i reset leveli. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi