Premium _sss_ Opublikowano 3 Maja 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 1. Imię: Bartek 2.Twój nick na serwerze: sadge 3. Aktualny wiek: 15 4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): https://www.gametracker.com/player/sadge/137.74.7.15:30025/ 5. W jakich godzinach grasz?: 19-00 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 7/10 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Tak 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Nie 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Chyba pierwszym argumentem jest to, że już posiadałem admina na tym serwerze i uważam, że dobrze pełniłem tę rolę, drugim może być to, że często gdy ja gra nie ma żadnego aktywnego admina, trezcim i juz ostatnim jest to, że jestem znaną i lubianą (tak myślę) osobą na serwerze, staram się nie wdawać w żadne konflikty oraz staram się pomagać nowym graczom. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199027205812/ 12. Twój Steam ID: STEAM_1:0:533470042 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik szmela Opublikowano 3 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 @ Admin CS:GO ONLY MIRAGE #1 zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 4 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Personalnie nic do Ciebie nie mam, zreszta dobrze o tym wiesz, ale wiek -/+ gt - sm + reszte argumentow dla siebie zostawie, neutral/nie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik maxb Opublikowano 4 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Ja prawdę mówiąc mam do Ciebie ambiwalentny stosunek. Lubię Cię jako gracza. Jak wchodzisz na serwer to jest spoko atmosferka i raczej kulturka, ale nie mam pewności czy Admin to dobry pomysł dla Ciebie. Często zdażały się sytuacje jak krzyczałeś i pisałeś na u@ o kimś, że 'cziter', 'aim' itp, co się wielokrotnie kompletnie mijało ze stanem faktycznym. Neutral. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Axwel123 Opublikowano 4 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Gt- wiek -/+ doswiadczenie + sm+ Na serwerze brakuje adminow, jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik szmela Opublikowano 4 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Ostatnimi czasy bardzo niska aktywność administracji jest a kompetentne osoby się przydadzą @ Sadgee zgłoś się po rangę i witamy ponownie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik szmela Opublikowano 4 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi