Użytkownik PROamator Opublikowano 15 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 (edytowane) 1. Twój nick: PROamator 2. Co chcesz zmienić: Okienko na koniec mapy w którym każdemu graczowi wyświetlało by się kto zdobył najwięcej np. HS/Asyst/Deadow/Fragów i innych. Jak wiadomo na koniec mapy zawsze są 3 osoby które zdobywają medal i są wyświetlane na czacie. A co wy na to by dodać coś takiego jak napisałem wyżej. Kończy się mapa każdemu graczowi wyświetla się takie okienko przykładowo w postaci /top15 i wypis graczy np. Najwięcej HS 14- Zbyszek123 Najwięcej Asyst 5 - Kolano19 Najwięcej rozbrojonych bomb 3 - Lenka Itp.... Kwestia już tego co byście chcieli np dodać i czy jest taka opcja wgl. Czekam na komentarze a jeśli będą pozytywne to tak samo jak i więcej propozycji co by mogło w takiej tabelce występować. 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Myślę, że przykuło by to ogromną uwagę graczy i każdy miałby czarno na białym w czym był najlepszym w danej mapie 4. Link do pluginu (opcjonalnie): Jak wrócę do domu postaram sie coś poszukać ewentualnie znaleźć jakies małe prawdopodobieństwo tego. Edytowane 15 Maja 2023 przez PROamator 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Było coś takiego na starym dd2 #2 (bez top15, sam wypis najlepszego gracza, asyst, bomb, itd.). Fajna propka jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza
Premium KaP3R4 Opublikowano 15 Maja 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 to juz lepiej bez okienka a same napisy jezeli chodzi o okienko to jestem na nie jezeli napisy bez okienka to jestem na tak cos tego typu 1 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. [AMXBans] Powod : ' Wstaw demko z folderu/Wstaw screeny./sgs/gs/gsj ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:635122827" [AMXBans] ============================================== Odnośnik do komentarza
Użytkownik PROamator Opublikowano 15 Maja 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 7 minut temu, KaP3R4 napisał: to juz lepiej bez okienka a same napisy jezeli chodzi o okienko to jestem na nie jezeli napisy bez okienka to jestem na tak cos tego typu Właśnie o coś takiego mi chodzi nie musi to być tabelka może to być w różnej formie zależy od @ Trivor jak by podszedł do tematu. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 15 Maja 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Ciekawa propozycja. Oczywiście jestem za. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3ST1NY Opublikowano 24 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Jak najbardziej za! Zwłaszcza że wynik TOP3 szybko "przemija" na czacie. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi