Użytkownik Metrix1337 Opublikowano 18 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 (edytowane) Twój nick: Metrix Jaki błąd znalazłeś?: Prawdopodobnie bład ten występuje tylko u mnie lecz nie dziala muzyka MVP na serwerze. Za każdym razem gdy po skonczonej rundzie ma zacząć sie muzyka to w konsoli pisze [Sound] S_StartSound(): Failed to load sound '*strefaskilla_wiosna2023\to my polacy - piec dwa (52 debiec) feat. ascetoholix.mp3'. File is missing from disk or is invalid - to jest przykład z innymi muzykami tez tak mam. Po zainstalowaniu cs'a od nowa i reinstalacjii plikow nic nie pomogło. Po wpisaniu komend ktore miałyby to naprawić nic one nie zmieniają. Dzieje sie tylko na tych serwerach. Jak sprawdzałem na innym serwerze to muzyka MVP grała normalnie bez wyświetlania problemu w konsoli. Sprawdziałem tez czy nie mam wyciszonej muzyki za pomocą komend lecz wszystko mam włączone. Jakby ktoś mogł niech przesle mi te pliki z serwera z muzyką MVP. Będe wdzięczny Screenshot/Nagranie: Edytowane 18 Maja 2023 przez Metrix1337 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 20 Maja 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 nie pobiera ci piosenek. byly komendy ktore wlaczaly pobieranie plikow ale teraz ich nie pamietam. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 21 Maja 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 W dniu 20.05.2023 o 13:00, Andrzej. napisał: byly komendy ktore wlaczaly pobieranie plikow ale teraz ich nie pamietam. cl_allowdownload 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 22 Maja 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 4 Listopada 2023 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi