Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Stycznia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Parę żartów Nad Morskim Okiem siedzi stary gazda. Przechodzący turyści pozdrawiają go i pytają: - Co tu robicie? - Łowię pstrągi. - Przecież nie macie wędki. - Pstrągi łowi się na lusterko. - W jaki sposób? - To moja tajemnica. Ale jeśli dostanę flaszkę, to ją wam zdradzę. Turyści wrócili do schroniska, kupili butelkę wódki i zanieśli ją gaździe. On tłumaczy... - Wkładam lusterko do wody, a kiedy pstrąg podpływa i zaczyna się przeglądać to ja go kamieniem i juą jest mój... - Ciekawe... A ile już tych pstrągów złowiliście? - Jeszcze ani jednego, ale mam z pięć flaszek dziennie... Pamiętasz te urocze różnice, które tak was kręciły na początku związku? Po 20 latach małżeństwa policja nazywa je "motywem". Sypialnia. Żona stoi naga przed lustrem i mówi do męża: - Czuję się okropnie. Jestem stara, gruba i brzydka. Mógłbyś chociaż powiedzieć mi jakiś komplement! - Masz bardzo dobry wzrok. Spotyka się dwóch znajomych. - Co tam u ciebie? - Mam dla ciebie złą wiadomość, a właściwie dwie złe wiadomości! - !?! Co się stało?! - Ktoś nam rucha twoją żonę... W pewnej rodzinie urodziły się trojaczki. Do domu przyszło wielu znajomych aby zobaczyć ten cud natury. Wszyscy oglądali uśmiechali się jak to przy takiej okazji. Tylko jeden z gości, kynolog, oglądał noworodki szczególnie dokładnie, przyglądał się im z wielką uwagą. Po dobrej chwili skończył oglądać, zdjął okulary i pewnym głosem pokazując jedno z dzieci rzekł do szczęśliwego ojca: - Ja bym zostawił tego. Leży facet na łożu śmierci, przy nim żona. Facet słabnącym głosem: - Czy możesz mi coś obiecać? - Ależ oczywiście, cokolwiek zechcesz! - Jak umrę, wyjdź za Mariana. - Za Mariana?! Przecież go nienawidzisz! - Właśnie dlatego... Wpada do sklepu młoda kobieta: - Niech mi Pani sprawdzi czy te 200 zł jest prawdziwe czy fałszywe? - Fałszywe. - Kurwa zgwałcili mnie! Słyszeliście, że ministrant uratował życie biskupowi? - w jaki sposób? - wymacał mu guza na jądrze. Dwaj kumple siedzą przy piwku w knajpce i rozmawiają - Wiesz, sex z moją żoną jest ostatnio coraz gorszy. Jeszcze trochę i chyba całkiem przestaniemy się kochać... - Chłopie, gdyby moja żona nie spała z otwartymi ustami...to w ogóle zapomniał bym co to sex! - Ała! Dziewczyny, paznokieć złamałam! - I co z tego? Czemu się drzesz? - Bo go z nosa nie mogę wyjąć! Wchodzi facet do domu i krzyczy w drzwiach: - Stara, wygrałem w totka! Patrzy a żona siedzi przy stole i szlocha. - Co płaczesz kobieto?! Wygrałem milion w totka. - Moja mamusia umarła! - krzyczy małżonka. - O ja pier...KUMULACJA! 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 4 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Najs 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Staranna robota Dusik ? 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 4 Stycznia 2019 cannabis Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 no wyszło Ci Odnośnik do komentarza
Użytkownik n0ise Opublikowano 4 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Well well ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `KenZi ? Opublikowano 5 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Hahaha dobre Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 6 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi