Użytkownik Rysio Opublikowano 28 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Imię: Ryszard Wiek (dokładna data urodzenia): 11.07.1999 Doświadczenie: No już byłem tutaj typerem ale czas na powrót króla. Dlaczego chcesz zostać typerem?: Bo to fajna fucha, podoba mi się i z miłą chęcią powrócę do tej funkcji. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Mieszane Sporty Walki 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 28 Maja 2023 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 + Wiek - podanie + Doświadczenie Myślę, że dasz sobie radę. 1 Odnośnik do komentarza
VIP Patyk97-Sławek Opublikowano 28 Maja 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 (edytowane) Jestem na NIE osoba konfliktowal, lamiaca regulamin, z banami i wgl xDDD Widac wszysto nawet na Czat-boxie co to jest wiec nawet nie trzeba byloby tutaj cytowac Szanujmy Sie Edytowane 28 Maja 2023 przez Patyk97-Sławek 𝖂 𝖟̇𝖞𝖈𝖎𝖚 𝖕𝖎𝖊̨𝖐𝖓𝖊 𝖘𝖆̨ 𝖙𝖞𝖑𝖐𝖔 𝖈𝖍𝖜𝖎𝖑𝖊... Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 28 Maja 2023 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Może najpierw dorośnij, wyjdź z piaskownicy, a dopiero potem bierz się za reprezentowanie sieci na jakiejkolwiek randze. Zresztą byłem niestety świadkiem twoich poczynań na innej sieci i niemiłosierne krindżowanie skończyło się kreską przy nicku. Obawiam się, że prędzej czy później tutaj będzie podobnie - patrząc na historię twoich działań na czatboxie. Twoja aktywność w maju ograniczona była jedynie do postowania wysrywów o grupie 997, więc o czym my mówimy. Wiek ciężko zweryfikować bo zatrzymałeś się w czasie: Cytat Wiek (dokładna data urodzenia): 11.07.1999 O samym doświadczeniu i wcześniejszych poczynaniach się nie wypowiem, bo nie byłem w tamtym okresie na forum, aczkolwiek czytając opinie ludzi z tamtego okresu, niewiele się zmieniłeś. 997 odbiur hehe Spoiler 2 1 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 29 Maja 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Odrzucam na prośbę użytkownika. "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 29 Maja 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi