Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 1 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Gdzie chciałbyś/chciałabyś wyemigrować, jeśli miał/miałabyś taki wybór? Odnośnik do komentarza
Użytkownik donMefi Opublikowano 1 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 USA, Boston/Miami, Florida bądź Szwajcaria 1 O Konradzie znajomi mówią, że jest "pierd0lni*ty" ale nie mówcie tego na głos, ponieważ jego rodzice tego nie wiedzą. "Spotted R******: Uwaga policja, czarna insignia kursuje drogą od głównej pod kościół" Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka PaniBydyniowa Opublikowano 1 Czerwca 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Belgia, Londyn ewentualnie Holandia 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik popo Opublikowano 1 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Wyspy diomedesa lub Szetlandy poludniowe 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Wyspa w Indonezji. Bali 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PROamator Opublikowano 2 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Hmm nie znam zbytnio innych kultur i nie wiem czy by mi to pasowało do naszych się już przyzwyczaiłem więc... Wolę zostać chyba jednak tutaj, ale w mega dużym zaciszu bez wścibskich ludzi. Coś na zasadzie ładny domek nad wodą z spokojnym życie:))) 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 2 Czerwca 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi