Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hana_Montana Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Drodzy czytelnicy! Rozpoczynamy pierwszy miesiąc wakacji, pełen radości i beztroski. Wraz z naszą redakcją przygotowaliśmy dla was specjalną gazetkę, która podsumowuje wydarzenia minionego miesiąca. Chciałbym również serdecznie podziękować naszemu utalentowanemu grafikowi za stworzenie wspaniałych napisów do gazetki. Teraz zapraszam was do zapoznania się z naszą najnowszą edycją gazety i cieszenia się jej treścią. Użytkownik miesiąca Statystyki forum Stan Rekrutacji Piosenka miesiąca Film miesiąca Gra miesiąca Sala chwały statystk serwera Ranking wpisów na StrefoBoxie Aktualna lista serwerów Plotki Awanse/Degradacje/Rezygnacje Elita Sieci Top Donatorów Konkursy Najaktywniejsi Humor Tym razem ten tytuł zdobył nasz moderator, a jest to @ Drako . Gratuluje! Zapraszamy wszystkich zainteresowanych do udziału w szybkiej rekrutacji na stanowisko redaktora! Jeśli posiadasz pasję do pisania, kreatywność i chcesz mieć wpływ na treści publikowane na naszej platformie, to jest idealna okazja dla Ciebie. Gratulacje @ Paeel 1. @ hk. 2. @ Torf 3. @ Bufen 4. @ LAN CIECHOCINEK 2K2 5. @ mikey Plotki jeszcze nie zostały opublikowane, ale niedługo się to zmieni. Ten anonimowy gość zapewni wiele kontrowersji, więc polecam zapinać pasy i czekać z niecierpliwością. Awanse: - Degradacje: @ ikonasch Admin Dr + Klasy @ ZennaXs Admin Deathrun+Klasy @ Pietrek9911 Admin @ ARCH-VILE Admin OM3 @ Jamaszaexe Admin OM3 @ kapi001 Admin @ Brajanek Admin @ NeQiuForever Admin @ Chester Admin Cod Mod 201 @ Mefiu Admin Cod Mod 201 @ SZULO99 Admin Cod Mod 201 @ RKQ Właściciel CS:GO 5vs5 #3 @ Sanczo Admin DD2 @ kawkaq Admin only awp #2 @ KacpereK111 Admin 5vs5 #2 @ NataN_on_osu! Opiekun Om3, 5v5 #1 i #2 @ BaTOOON Admin @ RudyZNatury Admin OM1 Rezygnacje: @ V3nom^^ Opiekun OM#2 @ Scheeroy Admin Cod Mod 201 @ Piecius Admin 5V5 #3 @ --->ACAB<--- Admin COD 201 @ Nikusiaaa Typer @ P1oTreK Admin Surf+RPG 1. Najlepszy administrator: @ LAN CIECHOCINEK 2K2 2. Najlepszy moderator: @ Drako 3. Najlepszy UBTeam: @ -slajdEN 4. Najlepszy właściciel serwera: @ Trivor 5. Najlepszy opiekun serwera: @ mikey 6. Najlepszy admin serwera CS 1.6: @ Paeel 7. Najlepszy admin serwera CS:GO: @ Virtual 8. Najlepszy redaktor: @ Hana_Montana 9. Najlepszy grafik: @ marcinek;> 10. Najlepszy typer: @ ^Apple^ 11. Najbardziej aktywna osoba na forum: @ LAN CIECHOCINEK 2K2 12. Największy leń: @ Axel & @ Trivor 13. Największy śmieszek: @ RYSIO 997 14. Największy spamer: @ Torf 15. Najbardziej zaufana osoba: @ LAN CIECHOCINEK 2K2 16. Najbardziej kreatywna osoba: @ Hana_Montana 17. Największy no-life: @ HTH-Pigula 18. Największa mądrala na forum: @ Torf & @ Paweł Szmit 19. Największy lizus: @ Torf 20. Pomocna dłoń: @ LAN CIECHOCINEK 2K2 21. Najmilszy: @ FunnyPuma 22. Najbardziej poważna/poważny: @ HAWAJSKA 23. Największy napinacz na sieci: @ Błaszczyk 24. Największy podrywacz: @ Patyk97-Sławek & @ Bufen 25. Najbardziej pracowity: @ LAN CIECHOCINEK 2K2 26. Dama strefy: @ PaniBydyniowa & @ Nikusiaaa 27. Gentleman strefy: @ Smerf.LaLuś 28. Najlepszy serwer na sieci: DD2 Dziękujemy @ Martinos.TM. Choć miniony miesiąc nie przyniósł nam żadnych konkursów, wierzymy, że to tylko chwilowa cisza przed burzą konkursów. 1. @ old 2. @ Hana_Montana 3. @ Patyk97-Sławek 4. @ PaniBydyniowa 5. @ FunnyPuma Trzej żonaci mężczyźni spotkali się w kościele. Jeden mówi: -Wiecie co? gdy moja żona była w ciąży czytała książkę "Jaś i Małgosia" i mamy dwoje dzieci. Mówi drugi: -A gdy moja żona była w ciąży czytała "Trzech muszkieterów" i mamy troje dzieci. Ostatni zerwał się do drzwi a jeden spytał: -A gdzie Ty tak pędzisz? -Lece do domu bo moja żona czyta "101 Dalmatyńczyków". Dwaj górale kłócą się kto jest silniejszy - ja 300kg - ja400kg - ja 500KG JEDEN WPADŁ DO WODY I KRZYCZY - JA TONĘ - A JA DWIE Siedzą w celi: nekrofil, sadysta, pedofil, zoofil i masochista. Nagle zoofil mówi - Ale bym se wyruchał kotka - Ale takiego małego ? dodał pedofil - A potem wyrwalibyśmy mu nóżki- dodał sadysta - A jak by się wykrwawił na śmierć to ja go jeszcze raz ? powiedział nekrofil - Miau ? mruknął masochista 5 8 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wampierek Opublikowano 4 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Super gazetka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 4 Czerwca 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Jakaś taka wydaje się krótka ta gazetka, ale treściwa 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Dobra gazetka 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 18 Czerwca 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Gratulacje wygranym i przegranym 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 30 Czerwca 2023 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi