Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Ploteczki #2 Anonimowa osoba

Hana_Montana

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

plotki.png

Witajcie w drugim temacie naszej serii redaktorskiej!

Dzisiaj będą opinie anonimowej osoby. Jego opinie nie mają nikogo obrazić tylko zabierać szczerą prawdę. Zapraszam do czytania!

Pytania zadane: 

- Na forum istnieje wiele serwerów. Chciałbym zapytać, jaki Twoim zdaniem jest najgorszy serwer i dlaczego akurat ten?

- Czy byłeś zdziwiony tym, że @ NataN_on_osu!  stracił swoje stanowisko opiekuna z trzech serwerów? Czy przewidywałeś, że do tego dojdzie tak szybko z powodu zaniedbywania swoich obowiązków?

- Ostatnio użytkowniczka o pseudonimie Mania została zbanowana na forum. Czy wiesz, jaki był powód jej zbanowania i czy według ciebie zasłużyła na to?

- Kto według Ciebie jest najbardziej irytującym użytkownikiem na forum?

- Co sądzisz o skardze, którą @ Drako napisał na Dusie? Czy uważasz, że zostanie ona przyjęta czy odrzucona?

- Jak byś miał ułożyć od najgorszego do najlepszego moderatora forum to jak byś to ułożył ? 

- Dlaczego sądzisz, że X  jest najgorszym moderatorem forum?

- @ M4TEO Kiedyś posiadał on wiele rang, takich jak Opiekun 5vs5 #3, Admin Dr+Kl, Typer, ale obecnie posiada jedynie rangę Admina na Teamspeak3. Jak myślisz dlaczego ten użytkownik tak szybko stracił swoje wcześniejsze rangi?

- Co sądzisz o użytkowniczce naszego forum, dokładnie o @ Nikusiaaa , i jej nagłej rezygnacji?

- Szczera opinia o @ HABUDDA , @ ALCMDZ , @ mikey

plotki.gif.93e24f39a4b11453bc3f9836d1a416e3.gif

Pytający --> @ Hana_Montana

Odpowiadający --> ??

plotki.gif.918497d55366175b1429613406550dd2.gif

Na forum istnieje wiele serwerów. Chciałbym zapytać, jaki Twoim zdaniem jest najgorszy serwer na forum i dlaczego ten?

Najgorszym serwerem na forum, moim zdaniem jest Cod Mod. Nie ze względu na „ilość” tylko na „jakość”. Kto przebywa chwilę na forum, ten wie, co tam się wyprawia oraz jak się zachowują ludzie i administracja. 

Czy byłeś zdziwiony tym, że NataN_on_osu! stracił swoje stanowisko opiekuna z trzech serwerów? Czy przewidywałeś, że do tego dojdzie tak szybko z powodu zaniedbywania swoich obowiązków?

Szczerze? To tak, zdziwiłem się bardzo, że nie jest on już opiekunem. Lecz, jak swoje obowiązki wykonywał nie jestem w stanie powiedzieć, gdyż nie grałem na tych serwerach, którymi się opiekował. Jedyne, co widziałem to to, że na forum był dość często, między innymi na StrefoBoxie.

Ostatnio użytkowniczka o pseudonimie Mania została zbanowana na forum. Czy wiesz, jaki był powód jej zbanowania i czy według ciebie zasłużyła na to?

Każdy, kto, chociaż trochę siedzi na Strefoboxie, wie jak ona zachowywała się w ostatnim czasie. Więc domyślam się, że właśnie za to poleciała. Wcale się nie dziwie, skoro nie umie się zachować, to dostała odpowiednią rangę. Bo to, co ona zaczynała robić, przechodziło ludzkie pojęcie. 

Kto według Ciebie jest najbardziej irytującym użytkownikiem na forum?

Na ten moment to @ RYSIO 997 , zachowuje się jak dziecko i irytuje mnie swoim zachowaniem. Wymyślił sobie jakieś, jakieś grupy i wkurwia ludzi.

Co sądzisz o skardze, którą @ Drako napisał na Dusie? Czy uważasz, że zostanie ona przyjęta czy odrzucona?

Moim zdaniem, powinna ona zostać jak najbardziej przyjęta. Oraz jakieś odpowiednie kroki w tej sprawie powinny zostać podjęte, gdyż po prostu jej aktywność jako administrator jest bardzo słaba. Kto wie, ten wie, że ją ratuje sytuacja, w jakiej się znajduje. Myślę, że gdyby inny administrator, miał taką aktywność jak ona, to do tej pory rangi by już nie miał.

Jak byś miał ułożyć od najgorszego do najlepszego moderatora forum to jak byś to ułożył?

1. @ Drako

2. @ Krip

3. @ Torf

4. @ hk.

Dlaczego sądzisz, że @ hk. . jest najgorszym moderatorem forum?

Jest mało aktywny, odkąd dostał się na moderatora oraz z tego, co obserwuje, pracuje mniej od reszty.

Teraz poruszymy kwestię dotyczącą użytkownika, a dokładniej @ M4TEO . Kiedyś posiadał on wiele rang, takich jak Opiekun 5vs5 #3, Admin Dr+Kl, Typer, ale obecnie posiada jedynie rangę Admina na Teamspeak3. Jak myślisz dlaczego ten użytkownik tak szybko stracił swoje wcześniejsze rangi?

Wcale się nie dziwię, pokazał swoją inteligencję oraz zachowanie więc domyślam się, dlaczego nikt go nie chce w swojej ekipie.

Co sądzisz o użytkowniczce naszego forum, dokładnie o @ Nikusiaaa , i jej nagłej rezygnacji?

Z @ Nikusiaaa znam się już trochę, często razem rozmawiamy, jest miła, dobra i ma zaj*biste poczucie humoru. Sam osobiście znam powód jej rezygnacji, lecz nie mogę go powiedzieć, gdyż ona nie chciałaby, aby ktoś się o tym dowiedział.

Dochodzimy już do końca pytań, ale zostało jeszcze 1 zadanie, czyli 3 użytkowników i 3 szczere opinię o nich jesteś gotowy?

Tak.

1. @ HABUDDA

Ogarnięty chłop, widać, że zna się na rzeczy. Dobrze wykonuje swoje obowiązki jako członek UBT. Szkoda tylko, że jego aktywność ogranicza się tylko do jego działu. Poza tym to bot co ma LEMA i nie umie grać.

2. @ ALCMDZ

Nie znam chłopa zbyt dobrze, ale z tego, co wiem, to za coda oddałby życie. Bardzo aktywny chłop oraz moim zdaniem bez niego cod mod nie byłby taki, jaki jest teraz. Widać u niego duże zaangażowanie w życie serwera, chęć pomocy i dążenia do dalszego rozwoju forum i serwera.

3. @ mikey

Jest to jeden z paru użytkowników których „nie trawię". Denerwuje mnie swoim zachowaniem oraz głupimi docinkami. Myślę, że gdyby ogarnął swoje zapędy, to byłby spoko mordką, lecz nie sądzę, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić.

• Lubię to! 3
  • Super 4
  • Ha ha 1
  • Wow! 2
  • Przykro mi 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Użytkownik
3 minuty temu, Drako napisał:

Podobno miały być kontrowersje :modcheck:

No to są, już skarge pisze na tą anonimową osobe

• Ha ha 1
  • Wow! 1
  • Użytkownik∙

Ostatni będą pierwszymi :Win::Kappa:

• Trzymaj się 1

F8F82A03-1831-408D-BC37-C4A34D5DAEA1.png

• Zasłużony
40 minut temu, Hana_Montana napisał:

Co sądzisz o użytkowniczce naszego forum, dokładnie o @ Nikusiaaa , i jej nagłej rezygnacji?

Z @ Nikusiaaa znam się już trochę, często razem rozmawiamy, jest miła, dobra i ma zaj*biste poczucie humoru. Sam osobiście znam powód jej rezygnacji, lecz nie mogę go powiedzieć, gdyż ona nie chciałaby, aby ktoś się o tym dowiedział.

Raczej większość osób wie dlaczego zrezygnowała :okur:

Fajna ta nowa seria cholera jasna :Pepopogerslove:

• Super 1
  • Ha ha 2
  • Użytkownik

Coraz bardziej mi to się podoba!! 

• Super 1

www.gif.733dc154aed6d05884c0a093a00c6a97.gif

• Sprawiedliwy

:peepoBedge:

Codmod -  który jest niedoścignionym modem, a każda próba odwzorowania przez konkurencje kończy się kompletną klapą - zostaje uznany za najgorszy serwer XD

Generalnie ciężko się czyta przez te przecinki w randomowych miejscach, pasowało by to na przyszłość przeredagować.

• WTF 1

głowa do góry chłopie,
będę zakładał ci pętle

:NotLikeDuck:

• Użytkownik

Fajne to, tak usiąść i poczytać se, ale zżera mnie ciekawość z tą nikusią :kekw:

• Wow! 1

depresja sadge.png      

482811823_hadezhala.png.79cda79be07f092f57f61f309f284e28.png        

:kekw:

• VIP
VIP
12 godzin temu, Hana_Montana napisał:

Na forum istnieje wiele serwerów. Chciałbym zapytać, jaki Twoim zdaniem jest najgorszy serwer na forum i dlaczego ten?

Najgorszym serwerem na forum, moim zdaniem jest Cod Mod. Nie ze względu na „ilość” tylko na „jakość”. Kto przebywa chwilę na forum, ten wie, co tam się wyprawia oraz jak się zachowują ludzie i administracja. 

Jako tako gralem na Coodzie u Shotera okolo 2lata gram teraz na DD#1  --dziwne stwierdzenie ze Cod najgorszy jesli chodzi o kulture czy cos nwm czy na dd1 nie jest gorzej co do administracji haha niczym tutaj nic sie nie rozni  XDD polecam zagrac na kilku serwerach na sieci i miec porownanie z Gry ;)  Ale to rozne opinie indywidualnych osob.

Moim zdaniem 2-dwa serwery na siecie DD#1 i Cod Mod to serwerki ktore utrzymuja cos tutaj na forum jakls aktywnosc czy cos ;)  Dwa Topowe :) 

• Super 1
  • Dzięki 1

𝖂 𝖟̇𝖞𝖈𝖎𝖚 𝖕𝖎𝖊̨𝖐𝖓𝖊 𝖘𝖆̨ 𝖙𝖞𝖑𝖐𝖔 𝖈𝖍𝖜𝖎𝖑𝖊...

• Użytkowniczka

Czyżby może @ HAWAJSKA  był, by tą anonimową osobą???

Imo najlepsza seria na strefie :prayge:

• Super 1

:heart:amelia.gif.8535766efe5ade6f890607925e67a3ff.gif:heart:

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużony

baner (2).png

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]