Użytkownik pvl Opublikowano 7 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Imię: Paweł Wiek: 28 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: często gram na serwerze, wyrobiłem się trochę z oglądaniem graczy; na codzień pracuję w IT przy tworzeniu aplikacji, więc myślę, że mógłbym nawet wesprzeć support przy naprawianiu problemów z serwerem (kiedyś sam konfigurowałem kilka serwerów 1.6 dla innej sieci); myślę, że cieszę się wystarczającym szacunkiem u graczy i innych adminów Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: ARENA 1VS1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: NIE Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 6 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/pawelpvll/ Coś o sobie: pasjonat pracy głosem, śpiewu, psychologii, lubię zgłębiać ludzkie emocje i chyba dlatego zawodowo app developer Odnośnik do komentarza
Użytkownik Drejson Opublikowano 7 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Jako gracz serwera uważam że pvl to idealna osoba na pełnienie tej funkcji, jest ogarnięty zna się na robocie. Pomaga graczą I jest aktywny Jestem na TAK Tylko hejterzy powiedzą że alkocholik. Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 7 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Mimo, że nie znam @ pvl za dobrze to myslę, że jest najlepszym kandydatem na owe stanowisko. Zawsze jest miły, pomocny ,aktywny i co najważniejsze ogarnięty Jestem na TAK powodzenia Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 7 Czerwca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 @ Admin CS:GO ARENA 1VS1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 11 Czerwca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 (edytowane) +aktywnosc +jestes osoba ogarnieta i odpowiedzialna +/- sm Wedlug mnie nadajesz sie na te funckej JETSEM NA TAK Edytowane 12 Czerwca 2023 przez Sadgee za malo argumentow Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 15 Czerwca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 @ Trivor "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 131311313 Opublikowano 15 Lipca 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 @ Trivor Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 17 Lipca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 napisz na pw 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi