Użytkownik palke Opublikowano 11 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): sygnatura na profil Tematyka: dowolność jeśli chodzi o zdjęcia postacie itp zawarte na grafice, jedyny wymóg to tematyczność CS:GO Kolorystyka: kolory forum strefaskilla Rozmiar: taki jak na sygnature na profil forum Napisy: palke (jeśli da radę to prosiłbym o dwa warianty: jeden z samym napisem palke, drugi z napisem palke + w rogu tekstu malutki napis 2k19 (może być czerwony)) Format (png, jpg, gif): gif Dodatkowe informacje: brak, liczę na kreatywność grafików Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): Tak Wynagrodzenie: rep na profil, jeśli zostanę zaskoczony fajnym gifem sypne coś blikiem Cytat Nie odnajdziesz spokoju unikając życia. – Virginia Woolf Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rysio Opublikowano 11 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 (edytowane) @ palke well done @ palke Edytowane 12 Czerwca 2023 przez RYSIO 997 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik palke Opublikowano 11 Czerwca 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 fajne, jednak chciałem to w formie gifu-jakiejś animacji czy coś, dałeś na tą samą warstwę rozmycie i to średnio wygląda + chciałem kolorystykę forum tzn. granatową. Cytat Nie odnajdziesz spokoju unikając życia. – Virginia Woolf Odnośnik do komentarza
Użytkownik palke Opublikowano 12 Czerwca 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 20 godzin temu, RYSIO 997 napisał: @ palke well done @ palke też nie chodziło mi o to co zrobiłeś teraz, chciałbym jakieś particlesy ruchome w tle, przede wszytkim wyraziste tło i podkreślę jeszcze raz, kolory forum a nie czarne z czerwoną obwódką na nicku. Nie wiem czy sie dogadamy Cytat Nie odnajdziesz spokoju unikając życia. – Virginia Woolf Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 24 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi