Użytkownik BlackWinglet Opublikowano 17 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 (edytowane) 1. Imię:Patryk 2. Wiek: 16 ( jutro 17) 3. Nick oraz # na Discord: blackakablacku 4. Ile czasu spędzasz na Discord: 2-3 5. Masz wymagane 50 postów na czacie głównym?[TAK/NIE]: TAK 6. Znasz podstawowe zasady ortografii i interpunkcji?[TAK/NIE] TAK 7. Twoje doświadczenie z Discord: Miałem kiedyś swój własny serwer i wydaje mi się że dobrze prowadziłem go. Ogarniam niektóre boty 8. Kilka zdań o sobie: Siemka mam na imię Patryk będę chodził teraz do 4 klasy technikum mechatronicznego. W wolnym czasie gram w csa oraz rozmawiam i pisze na discordzie. Zainteresowań zbytnio nie posiadam ( jestem no-lifem) i co tu więcej pisać ? 9. Dlaczego akurat Ty powinieneś zostać adminem: Wydaje mi się że by się przydał taki admin jakim mogę być ja Edytowane 17 Czerwca 2023 przez BlackWinglet 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 17 Czerwca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 @ Admin DISCORD zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza
Użytkownik Drejson Opublikowano 17 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Tak jak już wielokrotnie wspominałem black to bardzo ogarnięta i miła osoba jest bardzo aktywny na dc , spełnia wymagania i ma doświadczenie odemnie oczywiście na TAK 1 1 Tylko hejterzy powiedzą że alkocholik. Odnośnik do komentarza
Premium YoungDziamal Opublikowano 17 Czerwca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 +wiek +doświadczenie +posty +Wytrwałość już 3 raz składa podanie +dojebany głos Do trzech razy sztuka. Jestem na TAK 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik NataN_on_osu! Opublikowano 17 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Gdyby nie fakt małej aktywności byłbym na tak, ale uważam że nie potrzebujemy na tą chwile więcej adminów. 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 19 Czerwca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 razem z supportem uwazamy ze na ten moment nie potrzebujemy wiecej adminow podanie odrzucam Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 19 Czerwca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi