Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ADMIN OM #1] - HIRO

HIRO1

Rekomendowane odpowiedzi

• Sponsor
SPONSOR

1. Imię: Hubert
2.Twój nick na serwerze: HIRO
3. Aktualny wiek: 22 ~ 23 w Lipcu (emeryt w gierki)
4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): https://www.gametracker.com/player/HIRO/137.74.7.15:30025/

5. W jakich godzinach grasz?: w tygodniu zwykle 16/17 - 21 / W weekend czasami calymi dniami sie zdarzy 
6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 7/10 admina, opiekuna jak i wlasciciela mialem na paru innych sieciach 
7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Admina, Opiekuna, Wlasciciela jak i moda oczywiscie na innej sieci 
8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Nie, chyba ze obelgami przez Xma haha
9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?:

Gram w csa juz dobre 8 lat czy to na serwerach czy na mmach, czesto wchodze na serwer i akurat są odpały ale niestety brak admina co powoduje irytacje z mojej strony jak i u innych osob.

Jestem raczej doswiaczonym graczem i kto gra na serwie mnie kojarzy z xma xD jak i stylu gry.

Nie mowie, ze jestem lubiany przez to jaka bronia gram ale raczej znaczna czesc osob mnie zna badz kojarzy na serwerze jak i na sieci.

Planuje zostac na dluzej na sieci wiec przyda sie dodatkowa para rak do pracy na tym dzikim zachodzie :hkKek:

Mam okolo 6000 godzin w csa a liczba tylko rosnie i rosnie przez lata takze mam nadzieje ze admin jak najbardziej wleci :2pistolety:

Dodatkowo przez te wszystkie lata mialem kazda mozliwa range i gralem na wiele osob z wyzszym elo niz mogloby sie to wydawac takze doswiadczenie jak najbardziej jest.
10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK / NIE TAK jeszcze jak 
11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/HIROOOOOS

12. Twój Steam ID: STEAM_0:1:36589404

Pozdrawiam @ HIRO1

• Użytkownik

jak najbardziej na tak

Z obecnych graczy, ktorzy grywaja na serwerze jest to jeden z lepszych kandydatow, jacy moga byc obecnie dostepi 

wiek, doswiadczenie +

potrzeba kogos, kto nie bedzie sie bawic komendami jak niektorzy admini co sa dalej na okresie probnym

sm+

• Donator
DONATOR

+wiek

+doświadczenie 

+sm 

-gt 

Jestem jak najbardziej na TAK

P.S Nie grajcie już z tymi pompami :kekw:

• Użytkownik

Wiek+

Doswiadczenie+

Gt+

Nie ma sie do czego przyczepić, jestem na TAK

• Użytkownik

Wiek +

Doświadczenie +

Argumenty +

gt -

Widze cie czesto na serwerze i nie mam sie do czego przyczepic 

Jestem na TAK

P.S. tylko zostaw tego xma w spokoju plz

• Użytkownik

a więc zapraszam po rangę i napisz do mnie na priv 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]