Sponsor HIRO1 Opublikowano 21 Czerwca 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 1. Imię: Hubert 2.Twój nick na serwerze: HIRO 3. Aktualny wiek: 22 ~ 23 w Lipcu (emeryt w gierki) 4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): https://www.gametracker.com/player/HIRO/137.74.7.15:30025/ 5. W jakich godzinach grasz?: w tygodniu zwykle 16/17 - 21 / W weekend czasami calymi dniami sie zdarzy 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 7/10 admina, opiekuna jak i wlasciciela mialem na paru innych sieciach 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Admina, Opiekuna, Wlasciciela jak i moda oczywiscie na innej sieci 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Nie, chyba ze obelgami przez Xma haha 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Gram w csa juz dobre 8 lat czy to na serwerach czy na mmach, czesto wchodze na serwer i akurat są odpały ale niestety brak admina co powoduje irytacje z mojej strony jak i u innych osob. Jestem raczej doswiaczonym graczem i kto gra na serwie mnie kojarzy z xma xD jak i stylu gry. Nie mowie, ze jestem lubiany przez to jaka bronia gram ale raczej znaczna czesc osob mnie zna badz kojarzy na serwerze jak i na sieci. Planuje zostac na dluzej na sieci wiec przyda sie dodatkowa para rak do pracy na tym dzikim zachodzie Mam okolo 6000 godzin w csa a liczba tylko rosnie i rosnie przez lata takze mam nadzieje ze admin jak najbardziej wleci Dodatkowo przez te wszystkie lata mialem kazda mozliwa range i gralem na wiele osob z wyzszym elo niz mogloby sie to wydawac takze doswiadczenie jak najbardziej jest. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK / NIE TAK jeszcze jak 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/HIROOOOOS 12. Twój Steam ID: STEAM_0:1:36589404 Pozdrawiam @ HIRO1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 21 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 jak najbardziej na tak Z obecnych graczy, ktorzy grywaja na serwerze jest to jeden z lepszych kandydatow, jacy moga byc obecnie dostepi wiek, doswiadczenie + potrzeba kogos, kto nie bedzie sie bawic komendami jak niektorzy admini co sa dalej na okresie probnym sm+ Odnośnik do komentarza
Użytkownik szmela Opublikowano 21 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 @ Admin CS:GO ONLY MIRAGE #1 wypowiedzcie sie Odnośnik do komentarza
Donator onliner Opublikowano 22 Czerwca 2023 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 +wiek +doświadczenie +sm -gt Jestem jak najbardziej na TAK P.S Nie grajcie już z tymi pompami Odnośnik do komentarza
Użytkownik Axwel123 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 Wiek+ Doswiadczenie+ Gt+ Nie ma sie do czego przyczepić, jestem na TAK Odnośnik do komentarza
Użytkownik .sm1ffy. Opublikowano 22 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 Wiek + Doświadczenie + Argumenty + gt - Widze cie czesto na serwerze i nie mam sie do czego przyczepic Jestem na TAK P.S. tylko zostaw tego xma w spokoju plz Odnośnik do komentarza
Użytkownik dunk Opublikowano 22 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 +wiek +argumenty -gt Jestem na TAK Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 22 Czerwca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 +wiek +podanie +argumenty na tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik szmela Opublikowano 22 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 a więc zapraszam po rangę i napisz do mnie na priv Odnośnik do komentarza
Użytkownik szmela Opublikowano 22 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi