Użytkownik BlackWinglet Opublikowano 27 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 1. Imię:Patryk 2. Wiek: 17 3. Nick oraz # na Discord: blackakablacku 4. Ile czasu spędzasz na Discord: 2-3 5. Masz wymagane 50 postów na czacie głównym?[TAK/NIE]: TAK 6. Znasz podstawowe zasady ortografii i interpunkcji?[TAK/NIE] TAK 7. Twoje doświadczenie z Discord: Miałem kiedyś swój własny serwer i sprawował się dobrze. Potrafię ustawiać niektóre boty 8. Kilka zdań o sobie: Siemka mam na imię Patryk i idę teraz do 4 klasy technikum mechatronicznego. Mieszkam koło Appla a wciąż go nie znam Haha. Niewiem co tu więcej pisać nie cierpię anime 9. Dlaczego akurat Ty powinieneś zostać adminem: Myślę że bym się nadawał na admina i pilnował porządku Pozdrawiam v4 1 Odnośnik do komentarza
Premium YoungDziamal Opublikowano 27 Czerwca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 +posty +doświadczenie +aktywność Na TAK Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 28 Czerwca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 @ Admin DISCORD zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza
Użytkownik NataN_on_osu! Opublikowano 28 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 użytkownik aktywny w ogóle na discordzie co za tym idzie doświadczenie i aktywność na + wiek jest okej, nie najlepszy, ale nie najgorszy +/- Jestem na TAK Odnośnik do komentarza
Użytkownik Drejson Opublikowano 29 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Co mogę powiedzieć No to już któreś podanie Blacka z rzędu przyjmijcie go w końcu bo się stara ja jestem na tak Tylko hejterzy powiedzą że alkocholik. Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 29 Czerwca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 dam ci w koncu ta szanse, odbierz range w odpowiednim dziale Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 29 Czerwca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi