Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 29 Czerwca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Witajcie! Dzisiaj będą ploteczki z @ Drako . Jego opinie nie mają nikogo obrazić tylko zabierać szczerą prawdę. Zapraszam do czytania! Pytania zadane: - Czy byłeś zaskoczony tym, że użytkownik @ Lullaby stracił w tym miesiącu 3 rangi: grafika, typera oraz redaktora? Co sądzisz o tej sytuacji i samym użytkowniku? - Jakie jest twoje zdanie na temat @ mikey 'a, który nie zawsze kontroluje to, co mówi, i jest uważany za kontrowersyjną osobę? - Ułóż od najlepszego do najgorszego administratora forum. - Gdybyś miał zbanować permanentnie jedną osobę z forum, która cię irytuje i wkurza, to kto by to był? - Aktualnie na forum jest wiele osób poniżej wymaganego wieku 16 lat pełniących funkcję opiekunów. Jakie masz zdanie na temat tej sytuacji, w której osoby te czasami mają trudności z podstawowymi obowiązkami na serwerach? - Która osoba najbardziej przyczynia się do rozwoju forum i dlaczego akurat ona zasługuje na to wyróżnienie? - Na forum mamy administratorkę o nicku @ Dusia , która jest mniej aktywna niż pozostali koledzy pełniący tę samą funkcję. Co sądzisz na ten temat? Czy @ Dusia powinna zostać zdegradowana z roli administratora na zwykłego użytkownika (usera), czy może w inną rolę np. Junior Admin? - Wybierz trzy osoby z forum, które mogłyby zastąpić obecną moderację i uzasadnij, dlaczego akurat one. - Który serwer CS:GO jest najmniej "ogarnięty", a który działa dobrze i zapewnia przyjemną rozgrywkę? - @ Amelia2115 złożyła 2 podania na stanowisko redaktora i typera. W jednym z podań wyraziłeś stanowcze "nie" i wyraziłeś swoje preferencje, że nie chciałbyś już jej widzieć na tej funkcji. Czy mógłbyś podać dodatkowe powody, dlaczego ta osoba nie przypadła Ci do gustu, poza kwestią kopiowania prac? - Jesteś moderator forum od pewnego czasu i prawdopodobnie śledzisz dział rekrutacyjny dotyczący tej rangi. Czy mógłbyś podzielić się z nami, jakie podanie na moderatora najbardziej cię "Rozbawiło" i dlaczego uważasz, że ta osoba nie jest odpowiednim kandydatem na to stanowisko? - Gdybyś musiał wskazać jedną osobę, która wykazuje tendencję do podlizywania się innym, to kto byłby taką osobą? Czy mógłbyś podać jedną konkretną sytuację? - Jaka jest twoja opinia na temat przyjmowania podań "po koleżeńsku"? - Szczera opinia o @ -slajdEN , @ Andrzej. , @ Paweł Szmit Pytający --> @ Hana_Montana Odpowiadający --> @ Drako Czy byłeś zaskoczony tym, że użytkownik @ Lullaby stracił w tym miesiącu 3 rangi: grafika, typera oraz redaktora? Co sądzisz o tej sytuacji i samym użytkowniku? W sumie to tak, ale głównie dlatego, że nie śledziłem co robi, nie wiedziałem, że nagle zniknął. Jakie jest twoje zdanie na temat @ mikey 'a, który nie zawsze kontroluje to, co mówi, i jest uważany za kontrowersyjną osobę? Generalnie spoko koleś. Lubi zadymy, dobrze wie co robi i zdarza mu się podkręcać na siłę, ale nie powiedziałbym, że jest kontrowersyjny, albo, że nie kontroluje tego co mówi. Ułóż od najlepszego do najgorszego administratora forum. @ LAN CIECHOCINEK 2K2 > @ Andrzej. > @ HAWAJSKA > @ ^Apple^ > @ Trivor > @ Dusia (chyba wiadomo dlaczego ) Gdybyś miał zbanować permanentnie jedną osobę z forum, która cię irytuje i wkurza, to kto by to był? @ Paweł Szmit , jestem homofobem. A tak na serio, po prostu go nie lubię. Aktualnie na forum jest wiele osób poniżej wymaganego wieku 16 lat pełniących funkcję opiekunów. Jakie masz zdanie na temat tej sytuacji, w której osoby te czasami mają trudności z podstawowymi obowiązkami na serwerach? To, że ktoś jest debilem, nie koniecznie musi mieć związek, z tym że ma 15 czy 14 lat. Większym debilem jest chyba osoba, która przyjmuje takich niekompetentnych ludzi Która osoba najbardziej przyczynia się do rozwoju forum i dlaczego akurat ona zasługuje na to wyróżnienie? Aktualnie? Chyba @ LAN CIECHOCINEK 2K2 , od dłuższego czasu robi najwięcej z całej administracji co przyczyniło się do jego awansu na czerwonego, nawet założył niedawno swój własny serwer. Trzymam kciuki, żeby za szybko nie upadł. Na forum mamy administratorkę o nicku @ Dusia , która jest mniej aktywna niż pozostali koledzy pełniący tę samą funkcję. Co sądzisz na ten temat? Czy @ Dusia powinna zostać zdegradowana z roli administratora na zwykłego użytkownika (usera), czy może w inną rolę np. Junior Admin? Co sądzę na ten temat? Napisałem skargę na nią i jej aktywność, więc chyba nie ciężko się domyślić. Odnoszę takie wrażenie, że ma ona tutaj jakieś przywileje z wiadomych przyczyn i dlatego jeszcze się utrzymuje na swojej randze. Jakiś czas temu przez krótką chwilę wisiał temat z degradacją dusi oraz andrzeja na J@t i podobałoby mi się takie rozwiązanie mojej skargi. Wybierz trzy osoby z forum, które mogłyby zastąpić obecną moderację i uzasadnij, dlaczego akurat one. Zastąpić? No, będzie ciężko. Jestem w stanie wymienić najwyżej 2 osoby. @ HABUDDA i @ ALCMDZ powody się w sumie pokrywają. Są ogarnięci, mają łeb na karku, bardzo dobrze wykonują swoje obowiązki. Myślę, że dali by radę. Który serwer CS:GO jest najmniej "ogarnięty", a który działa dobrze i zapewnia przyjemną rozgrywkę? Oczywistą odpowiedzią jest surf lanka, ale to dlatego, że serwer jest świeży i wymaga trochę pracy. Generalnie prawie wszystkimi serwerami zajmuje się andrzej, przez co ciężko wybrać jeden najgorszy. Może o czymś nie wiem, ale wydaje mi się, że serwery są "ogarnięte" na równi i to już zależy od preferencji kto jaki tryb woli. Ja osobiście bardzo lubię grać na surf rpg, ale niestety serwer trochę umiera. @ Amelia2115 złożyła 2 podania na stanowisko redaktora i typera. W jednym z podań wyraziłeś stanowcze "nie" i wyraziłeś swoje preferencje, że nie chciałbyś już jej widzieć na tej funkcji. Czy mógłbyś podać dodatkowe powody, dlaczego ta osoba nie przypadła Ci do gustu, poza kwestią kopiowania prac? Ja byłem do niej sceptycznie nastawiony od samego początku, co prawda najbardziej do aktywności, ale jak później się okazało, że jako wspaniała redaktora z dużym doświadczeniem nie potrafi przeprowadzić wywiadu, to nie byłem specjalnie zdziwiony. No i jeszcze kwestia picia alkoholu, jak ktoś nie umie się zachować, to lepiej niech nie pije, a już w szczególności w "pracy". Jesteś moderator forum od pewnego czasu i prawdopodobnie śledzisz dział rekrutacyjny dotyczący tej rangi. Czy mógłbyś podzielić się z nami, jakie podanie na moderatora najbardziej cię "Rozbawiło" i dlaczego uważasz, że ta osoba nie jest odpowiednim kandydatem na to stanowisko? Chyba podanie od GA, a dlaczego, to raczej każdy wie. Gdybyś musiał wskazać jedną osobę, która wykazuje tendencję do podlizywania się innym, to kto byłby taką osobą? Czy mógłbyś podać jedną konkretną sytuację? Był taki jeden, @ kyrr147 , ale już nie aktywny. A tak to najbardziej kojarzy mi się @ M4TEO , jakiś czas temu pchał się wszędzie, gdzie tylko się dało. Jaka jest twoja opinia na temat przyjmowania podań "po koleżeńsku"? To zależy od sytuacji w sumie, jeżeli jest duża potrzeba ludzi, albo jeżeli ma 100% pewność, że faktycznie będzie dobrze się sprawował, to czemu. Dochodzimy już do końca pytań, ale zostało jeszcze 1 zadanie, czyli 3 użytkowników i 3 szczere opinię o nich! @ -slajdEN Bardzo szanuje kolegę po fachu. Chciałbym mieć taką determinację i zapał do sprawdzania każdego demka jak on. @ Andrzej. Debil jakich mało, czego się tylko dotknie musi od razu zepsuć. @ Paweł Szmit Jak już wspomniałem wyżej, nie lubię go. Nie chce mi się nawet rozpisywać, irytuje mnie jego zachowanie i tyle. 4 4 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 29 Czerwca 2023 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Dobra robota, przynajmniej o mnie nic złego nie ma 1 Odnośnik do komentarza
VIP Patyk97-Sławek Opublikowano 29 Czerwca 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Apropo uzytkowniczki Dusia +1 1 𝖂 𝖟̇𝖞𝖈𝖎𝖚 𝖕𝖎𝖊̨𝖐𝖓𝖊 𝖘𝖆̨ 𝖙𝖞𝖑𝖐𝖔 𝖈𝖍𝖜𝖎𝖑𝖊... Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wampierek Opublikowano 30 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 13 godzin temu, Hana_Montana napisał: Ja byłem do niej sceptycznie nastawiony od samego początku, co prawda najbardziej do aktywności, ale jak później się okazało, że jako wspaniała redaktora z dużym doświadczeniem nie potrafi przeprowadzić wywiadu, to nie byłem specjalnie zdziwiony. No i jeszcze kwestia picia alkoholu, jak ktoś nie umie się zachować, to lepiej niech nie pije, a już w szczególności w "pracy" To już jest mocne! Najbardziej mi te plotki do gustu przypadło brawo dla @ Drako i dla @ Hana_Montana 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 30 Czerwca 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 14 godzin temu, Hana_Montana napisał: Ja byłem do niej sceptycznie nastawiony od samego początku, co prawda najbardziej do aktywności, ale jak później się okazało, że jako wspaniała redaktora z dużym doświadczeniem nie potrafi przeprowadzić wywiadu, to nie byłem specjalnie zdziwiony. No i jeszcze kwestia picia alkoholu, jak ktoś nie umie się zachować, to lepiej niech nie pije, a już w szczególności w "pracy". Chcecie kontrowersje to będziecie mieli. @ Drako Myślisz, że jak siedzisz na tym forum 24/7 to każdy, który ma jakąś rangę to będzie też siedział? Nikt nie jest takim no-life jak ty, bo każdy ma rodzinne czy przyjaciół. A co do picia alkoholu to każdy może się napić i KAŻDY popełnia błędy. @ Drako Nie jesteś ideałem, bo nikt nim nie jest i wtf kto uważa, że jakiś redaktor czy admin serwera to jest "praca". 1 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 30 Czerwca 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Miło było wystąpić Cieszę się, że wam się podobało. 8 godzin temu, Amelia2115 napisał: Myślisz, że jak siedzisz na tym forum 24/7 to każdy, który ma jakąś rangę to będzie też siedział? Nikt nie jest takim no-life jak ty, bo każdy ma rodzinne czy przyjaciół. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Erev.' Opublikowano 30 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 W dniu 29.06.2023 o 21:33, Hana_Montana napisał: Na forum mamy administratorkę o nicku @ Dusia , która jest mniej aktywna niż pozostali koledzy pełniący tę samą funkcję. Co sądzisz na ten temat? Czy @ Dusia powinna zostać zdegradowana z roli administratora na zwykłego użytkownika (usera), czy może w inną rolę np. Junior Admin? Co sądzę na ten temat? Napisałem skargę na nią i jej aktywność, więc chyba nie ciężko się domyślić. Odnoszę takie wrażenie, że ma ona tutaj jakieś przywileje z wiadomych przyczyn i dlatego jeszcze się utrzymuje na swojej randze. Jakiś czas temu przez krótką chwilę wisiał temat z degradacją dusi oraz andrzeja na J@t i podobałoby mi się takie rozwiązanie mojej skargi. Głos rozsądku. Dusia na forum jest i wpieprza się w tematy gdzie zwykle jest akurat zbędna xD Ta ranga to chyba dla jej włąsnego satysfakcji jest od dość dawna. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mikey Opublikowano 2 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Ja wam dam kontrowersyjny Zawsze kontroluje co pisze 1 Counter-strike_Global_Offensive_2023.08.04_-_15.14.59.03.DVR_Trim.mp4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hadezbtw Opublikowano 17 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 ploteczki to moja ulubiona czynnosc w trakcie jedzenia 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 29 Lipca 2023 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi