Użytkownik krejzu0 Opublikowano 7 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Twój nick na serwerze:krejz- Nick admina banującego: NeQiuForever Dostałeś bana, gaga czy muta?:bana Czas oraz data bana:perm 07-07-23 13:51 Serwer na którym dostałeś bana: Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):gram sobie zabijam chlopa bo se sprawdzilem na dole na midzie i dostalem bana xd Link do Sourcebansa z twoim banem: http://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:756392676&advType=steamid Link do twojego profilu steam:nie chce mi sie Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:nie chce mi sie Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 7 Lipca 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 @ NeQiuForever 24h Odnośnik do komentarza
Użytkownik NeQiuForever Opublikowano 7 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 (edytowane) Po ponowny obejżeniu demka dostaniesz unbana. Przepraszamy Tylko potrzeujemy link do profilu steam Edytowane 7 Lipca 2023 przez NeQiuForever Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 7 Lipca 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 42 minuty temu, NeQiuForever napisał: Tylko potrzeujemy link do profilu steam Ja nie potrzebuje, a ty nic nie musisz robić. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 7 Lipca 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi