Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UBTEAM CS 1.6] - kyoto

kyoto

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

UBT 1.6 czy UBT GO: 1.6
Nick:kyoto
Imię:Kacper
Wiek (dokłada data):23.08.2004
SID:STEAM_0:1:18990540
Znajomość AMXX*(1-10):9.5
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zerkam na forum praktycznie co chwile, więc parę godzin aktywności dziennie na pewno się znajdzie! 
Opisz siebie: Witam mam na imię Kacper i obecnie będę zaczynał 5tą klasę Technikum na kierunku Operatora Maszyn CNC. Jestem miłym i bezproblemowym ziomeczkiem który gra w 1.6 od dzieciaka i tak w zasadzie to na tej sieci się wychowałem grając na waszych serwerach. Moimu zainteresowaniami jest głównie gaming jak i e-sport, lecz także słuchanie ostrego techno
Dlaczego akurat Ty?: Odkąd dołączyłem do waszej sieci jako Administrator jednego z serwerów, interesuje mnie bardzo pozycja w UBT. Doświadczenie w 1.6 mam spore bo ponad 10letnie i przy tym nazbierało się blisko 4 tysiące godzin. Sądzę, że przyda się dodatkowa para oczu, która będzie potrafiła określić czy ktoś oszukuje czy gra uczciwie. Pozdrawiam cieplutko was wszystkich!
Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?:Tak
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Po tylu latach myślę, że jest na dobrym poziomie 
Kontakt:Forum/Discord/Steam

Edytowane przez kyoto
Jakieś grafiki miałem w tle podania
  • Lubię to! 1
  • Tak sobie 1

gmXu9QI.gif

• Użytkownik

jestem na tak

+podanie

+amx

+kacper

+doświadczenie

• Ha ha 2

naura

vanish.jpg.142a29ac8ccb1fc7bb7e6fecaddb697e.jpg.843fb23fd9e13bfa672d70ea6d7130c1.jpg

• Zasłużony

Osobiście cię nie znam nie było po prostu jakoś okazji ze sobą zagadać, ale z tego co wiem starasz się pomagać przy surfie zgłaszając tam błędy za co plus. 

Chęci również u ciebie na pewno widać co wywnioskowałem po samym podaniu = nie jest napisane po prostu na odwal się tylko widać tutaj również, że się starałeś.

Jak chodzi o doświadczenie i rozpisywanie demek = ta kwestia tak czy siak wyjdzie w praniu, bo zgaduję, że jakieś tam demka wyślę ci Lanek do oceny na priv, więc dopiero po tym okaże się mniej więcej jak u ciebie z oceną graczy. Oczywiście ta kwestia zawsze też jest do nadrobienia jak ma się tylko chęci i się chcę, więc nawet jakbyś walnął babola, to myślę, że szansę i tak dostaniesz (ale wiadomo lepiej żeby było to ocenione dobrze :D), bo zbytnio chętnych do UBteam nie ma. 

Jestem na tak. 

• Super 1

spacer.pngspacer.png

Demko testowe dobrze rozpisane. Przyjmuję na okres testowy. Odbierz rangę i napisz na pw.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]