Użytkownik kyoto Opublikowano 9 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2023 (edytowane) UBT 1.6 czy UBT GO: 1.6 Nick:kyoto Imię:Kacper Wiek (dokłada data):23.08.2004 SID:STEAM_0:1:18990540 Znajomość AMXX*(1-10):9.5 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zerkam na forum praktycznie co chwile, więc parę godzin aktywności dziennie na pewno się znajdzie! Opisz siebie: Witam mam na imię Kacper i obecnie będę zaczynał 5tą klasę Technikum na kierunku Operatora Maszyn CNC. Jestem miłym i bezproblemowym ziomeczkiem który gra w 1.6 od dzieciaka i tak w zasadzie to na tej sieci się wychowałem grając na waszych serwerach. Moimu zainteresowaniami jest głównie gaming jak i e-sport, lecz także słuchanie ostrego techno Dlaczego akurat Ty?: Odkąd dołączyłem do waszej sieci jako Administrator jednego z serwerów, interesuje mnie bardzo pozycja w UBT. Doświadczenie w 1.6 mam spore bo ponad 10letnie i przy tym nazbierało się blisko 4 tysiące godzin. Sądzę, że przyda się dodatkowa para oczu, która będzie potrafiła określić czy ktoś oszukuje czy gra uczciwie. Pozdrawiam cieplutko was wszystkich! Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?:Tak Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Po tylu latach myślę, że jest na dobrym poziomie Kontakt:Forum/Discord/Steam Edytowane 9 Lipca 2023 przez kyoto Jakieś grafiki miałem w tle podania 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 10 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 jestem na tak +podanie +amx +kacper +doświadczenie 2 naura Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 10 Lipca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 Osobiście cię nie znam nie było po prostu jakoś okazji ze sobą zagadać, ale z tego co wiem starasz się pomagać przy surfie zgłaszając tam błędy za co plus. Chęci również u ciebie na pewno widać co wywnioskowałem po samym podaniu = nie jest napisane po prostu na odwal się tylko widać tutaj również, że się starałeś. Jak chodzi o doświadczenie i rozpisywanie demek = ta kwestia tak czy siak wyjdzie w praniu, bo zgaduję, że jakieś tam demka wyślę ci Lanek do oceny na priv, więc dopiero po tym okaże się mniej więcej jak u ciebie z oceną graczy. Oczywiście ta kwestia zawsze też jest do nadrobienia jak ma się tylko chęci i się chcę, więc nawet jakbyś walnął babola, to myślę, że szansę i tak dostaniesz (ale wiadomo lepiej żeby było to ocenione dobrze ), bo zbytnio chętnych do UBteam nie ma. Jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Demko testowe dobrze rozpisane. Przyjmuję na okres testowy. Odbierz rangę i napisz na pw. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi