Użytkowniczka Justyna. Opublikowano 9 Stycznia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Siemanko, Dżasta jestem! Mam 23 lata, mieszkam sobie nad morzem i ciężko pracuję :D. Jestem fizjoterapeutką/masażystką. W CS'a gram już kupę lat, jednak miałam teraz dwuletnią prawie przerwę. Uwielbiam tatuaże, swoją pracę, spontaniczne wypady z przyjaciółmi ? trochę się znam na serwerach ts3. Trafiłam do Was niechcący, bo stwierdziłam, że trzeba laptopa naprawić, była już późna godzina, zainstalowałam steama od nowa i tak przywędrowałam tu, bo dużo ludzi na dd2 było. Mega pozytywnych ludzi. Mam nadzieję, że jeszcze się zobaczymy na duście ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik 510masari Opublikowano 9 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Siema, skąd dokładnie jesteś? Odnośnik do komentarza
Użytkownik 3wflowklika Opublikowano 9 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Siema Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Deys Opublikowano 9 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 cześć Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Miyu. Opublikowano 9 Stycznia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Moja imienniczka ! Hejka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 9 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Siemano Odnośnik do komentarza
Użytkownik n0ise Opublikowano 9 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Bryy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 9 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Siema Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 9 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Siemaneczkoooooooooooooo laska Odnośnik do komentarza
Użytkownik BABKA KIEPSKA Opublikowano 9 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Hejkaa:) Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jasiek Opublikowano 9 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Witaj Dzasta Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 9 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 siemanko Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Justyna. Opublikowano 9 Stycznia 2019 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 3 godziny temu, ? KARI napisał: Siema, skąd dokładnie jesteś? Okolice Kołobrzegu Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 9 Stycznia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Hejka Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Sieeeemanko ;D Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 9 Stycznia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Heejj Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Heyo Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Same koty zero psów! Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik `KenZi ? Opublikowano 9 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Hej ❤️ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 9 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Cześć. Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Siemka Odnośnik do komentarza
Donator TiG3R Opublikowano 9 Stycznia 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Witaj 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 510masari Opublikowano 10 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 20 godzin temu, Justyna. napisał: Okolice Kołobrzegu Strzelam Darłowo haha Nie no świruje, mam rodzinkę w Kołobrzegu. Pozdrawiam z Elbląga! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 10 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi