Użytkownik ZiolekX Opublikowano 23 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Twój nick na serwerze:ZIOLEK Nick admina banującego: Pan Remigiusz Dostałeś bana, gaga czy muta?:Perma Czas oraz data bana:+/- 20:30 Serwer na którym dostałeś bana:145.239.236.12:27035 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):Admin zbanowal mnie + 3 kolegow za "DAWANIE INFA" gdzie my gramy wspolnie zawsze na ts3 i gramy ale nigdy nie dajemy infa "DOWODY" admina to jest "bo mieliscie takie same nicki glupi by sie nie domyslil" odwoluje sie od tego iz z kolegami gramy razem fakt ale wlasnie to ze sie znamy jeszcze nas napedza zeby sie zabijac a dowody i profesjonalizm pana remigiusza zostawia duzo do zyczenia sam fakt wczesniej przed banem slowa ADMINA DO GRACZY "ruszysz ta pizde w koncu czy bedziesz czekal ciagle" bo jego teammate sie strzelal w innym rejonie mapy XD ADMIN ktory nie umie sie opanowac + najlepsze jest to ze sama inicjatywa ze niby daje info byla od 2 graczy "Jachol" "Marek kurwiskok" ktorzy dawali sobie sami info bylo to bardzo widoczne z ich pova jak grali z nami i gdy splakali sie ze TO MY dajemy niby info admin gdzie wczesniej mial do mnie ALE to na reke mu bylo zeby mi to przyklepac a do sprawy sprzed stwierdzilem ze granie z awp jest bezskillowe MOJA OPINIA bez wyzwisk i obrazil sie na mnie pan Remigiusz dojrzaly admin bo gral tylko awp mam nadzieje ze ktos wiecej niz owy admin bedzie to sprawdzal tez chetny jestem dla zasady posciagac demka i przygotowac sie bardziej jak bedzie to potrzebne.Zaznacze tylko ze nie grywamy z kolegami wspomniamymi wyzej od dnia czy dwoch bo jestesmy stalymi graczami jakbysmy dawali sobie info nie polatali bysmy tak dlugo.. PS. tylko dwoch z nas dostalo bana dwoch pozostalych nie skoro DAWALISMY SOBIE INFO jak twierdzi pan remigiusz to dlaczego tylko polowa z nas ma bana ? i to za info na tydzien ? Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:433002195&advType=steamid Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198826270118/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:#Valve_Reject_Banned_From_Server **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 23 Lipca 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 @ Pan Remigiusz 24h na dostarczenie dowodów Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pan Remigiusz Opublikowano 23 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 48 minut temu, ZiolekX napisał: twój kolega rsb sam powiedział na głos ze dawaliscie sobie w 3 info zeby zobaczyc czy ktos inny nie daje info dla mnie to chujowa wymowka a kara na 7 dni to i tak za mało według mnie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pan Remigiusz Opublikowano 23 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Świadkiem monsree Odnośnik do komentarza
Użytkownik VAAS Opublikowano 23 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Jak monsree może być świadkiem jak był wtedy ze mną po ct, a RSB był w tt razem z tobą? Nie mógł słyszeć tego co wam mówił RSB. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZiolekX Opublikowano 24 Lipca 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 24h minely co z moja sprawa ? Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 24 Lipca 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Brak rozpiski, UB. @ LAN CIECHOCINEK 2K2 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 24 Lipca 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi