Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 25 Lipca 2023 Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Imię: Rafał Wiek: 36 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Każda para rąk do pomocy się przyda, nie widzę problemu żeby wesprzeć finansowo jak i technicznie serwer Only dd2. Miałem w przeszłości kilka serwerów, codziennie obcuję z FTP, adminem raczej jestem bezkonfliktowym i co ważne pracuję z domu więc de facto czas, który mogę poświęcić na serwer jest praktycznie nie ograniczony oraz moja dostępność jest "ad hoc". Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only dd2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, ale nie na tej sieci. Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/haxcode Coś o sobie: Z zawodu informatyk, miłośnik fotografii, gadżeciarz, lubię dłubać przy telefonach i laptopach, na co dzień uploader na dużym trackerze torrentowym Kiedyś właściciel dość pokaźnej sieci serwerów cs, w wolnym czasie bawię się również swoim dedykiem, zacząłem zgłębiać również temat BGP (AS BGP). 6 5 1 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 25 Lipca 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Jestem na TAK - nie mamy opiekuna serwera - lubiany na serwerze - kultura - chęć pomocy - No i wsparcie finansowe 💵💵💵 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Paeel Opublikowano 26 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 (edytowane) Na tak. + Bezkonfliktowy + doświadczony +wsparcie finansowe +pomocny Edytowane 26 Lipca 2023 przez Paeel 1 1 No i to by było na tyle.. Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 26 Lipca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Na TAKKK ! + Bezkonfliktowy + doświadczony +wsparcie finansowe +pomocny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mokry Lemur ! Opublikowano 26 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Również na tak! + Doświadczenie + Wsparcie finansowe + Kulturka + Lubiany przez każdego + Dodatkowe ręce do pomocy zawsze na plus Trzymam kciuki 😃 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 28 Lipca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 Chłodna głowa, adminem już jesteś bardzo długo. Pomimo, że lanek radzi sobie w sprawach dd2, to ktoś taki jak Ty na pewno mu pomoże. Dojrzały, wymagania spełniasz. Jestem na tak. Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 28 Lipca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 steam napisz, pogadamy Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 12 Września 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi