Użytkownik Dejmian Opublikowano 30 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 1. Twój nick: Dejmian 2. Nick oskarżonego: ' paczajonovicz ];-> 3. IP/SID oskarżonego: --- 4. Data i czas zdarzenia: 30.07.2023 15:45 5. Powód skargi: Ban z grubej rury bez żadnej komunikacji 6. Opis sytuacji: Przed B zabijam dwóch z AWP po czym komunikat z AMX o banie. 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): brak ? brak? brak ? Wpis z konsoli jedyny: Nick z CS: Dejmian Admin banujący: ' paczajonovicz ];-> Serwer: StrefaSkilla.pl [ONLY DD2 #1] [Darmowy SVIP o Godzinie][Nowo Powiekszony Ranking][Medale | RANGI CS:GO | Awanse][Skiny CS:GO][Stattrack][Wygraj SVIP | /konkurs][Leczenie][FreeVipSteam] Data zdarzenia: 30.07.2023 15:45 Steamid: STEAM_0:0:62704682 // 76561198085675092 Opis sytuacji: Po zabiciu dwóch gości z AWP dostaje bana na godzinkę za "upomnienia", których wcześniej nawet nie dostawałem, Powód Bana: "wielokrotne upomniania" [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 59 minutes and 17 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Dejmian [AMXBans] Reason : ' wielokrotne upomniania ' [AMXBans] You can complain about your ban @ http://www.StrefaSkilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 62704682 ' [AMXBans] Your IP : ' 85.222.34.195 ' [AMXBans] =============================================== Missing RIFF/WAVE chunks Kicked : You are BANNED. Check your console. Link do bana z amxbans : Nie ma bo strona https://amxbans.strefaskilla.pl nie działa https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=602 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): brak Za co ten ban panie paczajonovicz? Że admin z awp dostał? Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 30 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 @ paczajonovicz ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dejmian Opublikowano 30 Lipca 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 26 minut temu, LAN CIECHOCINEK 2K2 napisał: @ paczajonovicz ? Po kontakcie z nim napisał mi że za siedzenie na respie - szkoda że żadnego upominania wcześniej nie było to raz a egzekwuje to tylko jak sam dostanie raszując tego respa a tak to cisza. Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 31 Lipca 2023 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 wielokrotnie siedziales na respie/przed gornym po czasie, za kazdym razem spamowalem i upomnialem kilka razy, az w koncu przyszedl czas na bana, nie chodzilo mi o to, ze ja dostalem, tylko bylo 0:40, a Ty po raz kolejny byles na respie, zasady sa proste i wyrazne, jeszcze gdybym nie spamowal napisem do ilu i gdzie mozna siedziec... Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dejmian Opublikowano 31 Lipca 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 3 godziny temu, paczajonovicz napisał: wielokrotnie siedziales na respie/przed gornym po czasie, za kazdym razem spamowalem i upomnialem kilka razy, az w koncu przyszedl czas na bana, nie chodzilo mi o to, ze ja dostalem, tylko bylo 0:40, a Ty po raz kolejny byles na respie, zasady sa proste i wyrazne, jeszcze gdybym nie spamowal napisem do ilu i gdzie mozna siedziec... To się odnoś bezpośrednio do gracza a nie spamujesz napis na którego nikt nie patrzy jak jest skupiony na grze i ma focus na przeciwniku a nie na zielonym pięknym napisie. 2 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 23 godziny temu, Dejmian napisał: To się odnoś bezpośrednio do gracza a nie spamujesz napis na którego nikt nie patrzy jak jest skupiony na grze i ma focus na przeciwniku a nie na zielonym pięknym napisie. Zasady są ogólnodostępne dla wszystkich na forum + "zielony piękny napis" na serwerze. Skoro Ci się tam wyświetla na ekranie to pewnie ważne, co nie? Admin ma na serwerze do ogarnięcia 30 osób, a nie tylko Ciebie. Zignorowałeś to poleciałeś na godzinę. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi