Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - w0nterf0x

w0nterf0x

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: w0nterf0x
Nick admina banującego: @ chudencki
Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban
Czas oraz data bana: 08-17-23 18:39
Serwer na którym dostałeś bana: Mirage #3
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Oponenci zaczęli się pultać o to, że zabiłem ich kilka razy w ciekawy oraz nudny sposób. Po narzekaniu na chatcie admin postanowił mnie zbanować bez przeanalizowania mojego pova
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:551038606&advType=steamid&Submit
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/w0nterf0x/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: You have been banned by this server, check https://strefaskilla.pl for more info.

Demo: http://815757.node35.pukawka.pl/dem-de_mirage-1692289608-1692291887.zip

Edytowane przez w0nterf0x
  • Przykro mi 1
  • Użytkownik

Cześć, z góry przepraszam że tak późno lecz byłem w pracy i przypadkowo oglądnełem jako pierwsze demko z mapy wcześniej ( z której rozpiska też została wykonana ) 

3:45 - Na moje oko, gracz nie zauważył mnie podkreślając to że wcześniej spalił apsy skanowanie jest akurat dziwne.

11:00 Cała akcja na A, wyczekuje dwóch kolesi jednego na rampie drugiego na pałacu. Odwrócił się i akurat jak ten z rampy zaczął wychodzić to ten zaczął strzelać. 2 Sekundy później skanował drewno, Skanowanie samo w sobie jest normalną metodą lecz jego celownik ciągle podążał za głową przeciwnika i dopiero jak stanął w miejscu to ten oddał strzał

11:55 - Wcelowanie się i prefire na okno akurat gdy gracz zaczął zeskakiwać z apartamentów.

Na tym demku jest mało abym mógł wiele rozpisać ze względu na to iż obserwowałem go od poprzedniej mapy a na tym demku został w miarę szybko zbanowany. Mogę podesłać także rozpiske z mapy wcześniej aby bardziej skleić to w całość.

Jeszcze odnosząc się do tego ''Że nawet nie sprawdziłem twojego pova'' to informuje cie że byłeś obserwowany przez długi czas.

@ w0nterf0x  Chwile przed zbanowaniem cię zszedłem ze speca i była właśnie ta ostatnia sytuacja z 11:55 ~ Edycja aby nie spamić pod postem

@ w0nterf0x  nie dałem jej stary usilnie. Jest to akcja po której zostałeś zbanowany i co chwile byłeś zgłaszany przez graczy. Jasne, mogłem się mylić lecz jak mam jakiekolwiek podejrzenia muszę reagować patrząc też na fakt nieustannych zgłoszeń.  Decyzję podejmię UBT i to tyle. Może masz jakieś niesamowite zdolności gry w CS:GO, ale patrząc na twoje nietypowe zachowania przez 2 mapy przyznaj że wiele osób by miało wątpliwości czy napewno grasz uczciwie. Pozdrawiam

@ w0nterf0x  Rozumiem, żeby rozwiać inne spekulacje, nie banuje osób bo mi sie tak poprostu żywnie podoba. Robię to gdy mam pewność bądź podejrzenia o nie uczciwej grze użytkownika. Zaczekamy na werdykt UBT który rozwiąże to wszystko.

Edytowane przez chudencki

nie badz taki fifara zycie tu abrakadabra

• Użytkownik

Część, dzięki za rozpiskę. Jeżeli masz też z poprzedniej mapy, to możesz podrzucić demko i rozpiskę.

3:45 - Wydaje mi się, że widziałem ponad polowe twojego modelu xd. Co jest dziwnego w rzuceniu palaka i skoczeniu na info? (szczególnie, ze molotov był dość późno rzucony i każdy mógł bezproblemowo spushowac).

11:00 - Timing, jestem kotwica pod A, muszę patrzeć rampę i pałace. Wydaje mi się, że o to chodzi w tej gierce, żeby CT strzelało do wychodzących TT. Jeżeli chodzi o scana, to chciałem wykonać go już szybciej, kiedy gracz z awp rzucił palaka i zbliżał się wyjścia. Jak widać z mojego pova, już wtedy zacząłem Mierzyc w scana. Po sprawdzeniu rampy znów wróciłem pod drewno, mierząc w bardzo identyczne miejsce. Nie jest to tez pierwszy raz, kiedy stoję pod drewnem i scanuje akurat w róg pałaców.

11:55 - Tutaj trochę ciężko jest mi to komentować. Skoczyłem na info, zauważyłem oponenta, spaliłem na blisko, wcelowałem się w prawdopodobnie jedyna miejscowke, jaka enemy mógł wyjść (bez nadmiernego spalenia). Wydaje mi się, że nie do końca wiesz, czym prefire jest. prefire na polski można tłumaczyć jako "oddanie strzału przed zauważeniem przeciwnika". Ja ani nie wychyliłem, strzelając od razu w niego, ani tez nie zacząłem strzelać przed tym, jak on wyszedł z apsów.

Jeżeli bylem obserwowany przez cały czas, to dlaczego nie dostałem podczas twojej obserwacji a dopiero, wtedy kiedy nie byłeś na spec? (co się zmieniło, że postanowiłeś mnie zbanować wtedy).

@ chudencki Tylko, że nie mam pojęcia co jest aż takiego w tej akcji. Ze wszystkich 3, które wymieniłeś ta jest zdecydowania najsłabsza z nich. Chodzi mi o to, że jest to mocno wysrana akcja, którą dałeś bardzo usilnie bratku :(

@ chudencki Bardzo usilnie bratku, nie ma w tej akcji absolutnie nic nietypowego (tym badziej w porównaniu do poprzednich). Co do tych umiejętności w csie to bez przesady xd. Chodzi o to, że te "osoby", które mają delemat co do mojej gry, to albo są meczmajorowi gracze w okolicach dmg albo żółte hardstucki. Oczywiście no offence dla nich, poprostu nawet na tym koncie mam 10lvl (ale bardzo niskie elo), lecz wciąż jest to gigantyczny przeskok jeżeli chodzi o graczy serwerowych. Pozdrawiam i miłego dzionka

@ chudencki Nie kwestionuję bana tylko wybór ostatniej akcji bratku. luv u

Edytowane przez w0nterf0x
  • Dzięki 1
  • Sponsor
SPONSOR

3:45 - Widać model -B
11:00 - Nic ciekawego -B
11:55 - ? -B

Odpaliłem też poprzednie demko, znudziłem się w połowie.

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]