Użytkownik crees9722 Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Nick z CS:crees. Admin banujący:Bushido Serwer:DD2 Data zdarzenia:18.08 Steamid: Opis sytuacji:niby dostalem bana za to ze grałem na banie ... nie wiem o co chodzi prosiłbym o wyrozumialos nie jestem zadnym cziterem mam 30 lat gram se od czasu do czasu lubie wasz serwer tak to bym pierdolił jaja dlatego prosze moze komus sie uda rozwiazac mój problem Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): 2 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 @ Bushid0 ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bushid0 Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 @ HTH-Pigula dał mu bana, potem wszedł na AB i również mu dał piguła. Dziś widzę, że gra to dostał ode mnie. Więc piguła się wypowiedź. Odnośnik do komentarza
Użytkownik HTH-Pigula Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 ja tu nie widze zadnego problemu ;f . Po pierwsze moim zdaniem nie masz 30 lat ; ) sadzac nawet po twojej gdze i jak sie zwraca uwage kilka tygodni chlop wieku 30 lat by zrozumial a ty .. szkoda gadac xd ale to malo wazne . Po drugie grasz non stoper taki no-life maly ok kilkunastu dni czy nawet tygodni zwracalem ci uwage za kampe i cele za bardzo tym sie nie przejołes ;x . No i wczoraj skonczyl sie dzien grania twego na tym serwerze! . Ban w 100% zostal slusznie dany na 5min jak i potem perm za AB chodz przed banowaniem perma ostrzegalem jak nie wyjdziesz peerm!? i to ma bcy chłop 30 lat? daje reke uciac ze tyle nie masz ; ) . elo pozdro Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Cytat jebać ten serwer nara Nara. AB, to AB i koniec kropka. 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi