Właściciel Trivor Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Awans/Degradacja: Degradacja Nick: @ ^Apple^ Z rangi: Junior Admin Na rangę: Zasłużony Powód: Czas na zmiany, zaczynamy od tych, którzy prowadzą to forum. Brak aktywności Brak zaangażowania Osoby, którym powierzyłem pieczę nad forum podczas mojej "ograniczonej dostępności" dały dupy. Wystarczy spojrzeć na ich profile. Nie widać tam aktywności, na grupach administracyjnych zero zaangażowania także postaram się od nowa zbudować administrację, której chcę się coś robić. Sam wiem, że po jakimś czasie "sieciowanie" się nudzi i jest się na randzę po to żeby być, także nie mam im tego za złe, bo mi samemu po kilku latach by się to wszystko znudziło gdybym nie był właścicielem. Idzie CS:GO2, idą zmiany, idzie praktycznie nowa era sieci CS, zbudujmy coś z ludźmi chętnymi do kręcenia tego razem z nami. 2 1 3 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Właściciel Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi