Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - s1mple

S1mple22

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: s1mple
Nick admina banującego: egzii
Dostałeś bana, gaga czy muta?: gag
Czas oraz data bana: 20.08.2023  11:27
Serwer na którym dostałeś bana: cs:go only awp 2
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): dostałem gaga za to że napisałem do egziiego śmieciu ale tylko dlatego że wcześniej egzii był toksyczny w stosunku do mnie mimo że ma admina i nie powinien tak robić.
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=STEAM_1:0:791065078&Submit
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199542395884/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: nic mi nie pokazuje co do gaga w konsoli

• Użytkownik

Wypowiem się na ten temat, gdyż byłem świadkiem tej całej stytuacji. Egzii zwracal ci uwage co do twojego glosu i mowil ci mikro po mutacji. Z racji, że ostrzeżenia nie zadziałały byłem zmuszony dać ci muta na 60 minut. Po daniu muta napisałeś na chacie "egzii śmieć" i dostales gaga na dzien. Egzii nie był toksyczny w stosunku do Ciebie, poprostu wykonywał swoje obowiązki. Gag jak najbardziej zasłużony. Pozdrawiam

• Super 1

Art2.png.91e6f5b9f886ea2af2a69c35cf353e25.png.9bd0cba1604bfbb970919145c81f76fd.png      

• Użytkownik

nie zgadzam się z tobą bo 2 mapy przed tym jak wbiłeś bo ciebie nie było 2 lub 1 nie pamiętam egzii był toksyczny a był wtedy egzii i stalka ciebie wtedy nie było jak egzii był toxic do mnie więc nie wypowiadaj się tomori jeżeli nie było cię od początku

• WTF 1
  • Krip zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - s1mple
  • Użytkownik

Nie byłem toksyczny w stosunku do ciebie tylko ostrzegałem cię parę razy o mikro po mutacji ale nie stosowałeś się do tego więc dałem Ci ostatnią szanse i w tym momencie wszedł tomori i dał Ci mute na 30 minut i po dostaniu mute od tomoriego napisałeś "egzii śmieć" mogło mnie to urazić + obraziłeś administracje i dlatego dostałeś gaga. 

sygnatura_dla_egziego.gif

• Sponsor
SPONSOR

Nie będę się zagłębiał czy ktoś był dla kogoś toksyczny, napisałeś co napisałeś i gag jest słuszny. 

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]