Zasłużony Andrzej. Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Siema, dawno mnie tu nie było, jak widać zaszły pewne zmiany odnośnie moich funkcji na sieci. Od dzisiaj OFICJALNIE jestem zwykłym użytkownikiem tego forum. No może nie takim zwykłym, bo "zasłużonym". Powodów jest wiele, przede wszystkim wypalenie zawodowe o ile można to tak nazwać. Każdy dobrze wie, że już od dawna mnie nie było na forum. Mam swoje życie, pracę, znajomych. To już nie to samo co kiedyś... Z tego miejsca chciałbym podziękować wszystkim za te 3 zajebiście spędzone lata. Nie będę oznaczał każdego bo za dużo was było, ale każdy kto miał ze mną kiedyś do czynienia może liczyć na podziękowania i pozdrowienia ode mnie. 3 lata minęły jak rok... Pamiętam jak zaczynałem od serwera AWP #1, którego potem stałem się właścicielem i uratowałem go z upadłości, ale zajebiście się wtedy cieszyłem... Cieszę się również, że mogłem się tyle przyczynić do tworzenia tak zajebistego community które TWORZYMY! No to co, coś się kończy coś zaczyna. Powodzenia wszystkim dalej w tym co tutaj tworzą! Będę tu czasem zaglądał. Joo 3 3 2 15 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Tęsknie 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Dzięki za wszystko, trzymaj sie. Będzie nam ciebie brakować 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 powodzonka na dalszej drodze 1 Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 21 Sierpnia 2023 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Dzięki za wszystko Andrzeju. Trzymaj się i powodzonka w życiu 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 bedzie brakowac na tej sieci starego poczciwego andrzeja 1 Odnośnik do komentarza
Premium YoungDziamal Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Trzymaj się będziemy tęsknić 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 (edytowane) Martwilem sie o ciebie w jakiś sposub oguem. Jebać komune! No dzień dobry Edytowane 21 Sierpnia 2023 przez HAWAJSKA 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hadezbtw Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Dzieki Andrzej za wszystko mozesz mnie nie kojarzyc ale pozdrawia stary bywalec jedynek. Trzymaj sie stary<3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Trzymaj się andrzejek tęsknimy 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 21 Sierpnia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Trzymaj się, powodzenia 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Wróć kiedyś do nas 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zaś ten Tymon. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Trzymaj się stary ;//. 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Trzym się 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Porządny administrator. Szkoda, że nadszedł u ciebie ten moment "wypalenia", ale cóż czasami tak bywa po prostu Trzymaj się i powodzenia w życiu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi