Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[MODERATOR] - kyoto

kyoto

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Imię: Kacper

2. Wiek: 19

3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Tyle ile będzie trzeba, może mam te 3h na forum od marca. Lecz gdy trzeba coś zrobić na forum to wchodzę i robię to. Co mogą potwierdzić chłopacy z UBT. Co do godzin to zawsze można je nadrobić.

4. Co chciałbyś zmienić: Myślę że obecnie nie ma co zmieniać na forum, jest dobrze jak jest. Tylko czekać na CS2 i startować z serwerami!

5. W czym chciałbyś pomóc: W rozdawaniu reputacji w głosowaniach, pilnowaniu porządku, kontrolowaniu działów na naszym forum. Ale co najważniejsze to odciążeniu reszty Moderatorów.

6. Dlaczego akurat ty:  Widzę że było dosyć wielkie sortowanie Administracji, i sądzę że ręce do pomocy się przydadzą. Dlatego też zgłaszam się z wielką chęcią do objęcia owej rangi by pomóc wam rozwijać dalej tą nieśmiertelną sieć. Mogę dodać że jestem miłym i pomocnym człowieczkiem który z wielką sumiennością wykonuje swoje obowiązki. Cechuję się także bezstronnością która mi pomaga w sprawiedliwym rozpatrywaniu odwołań o zdjęcie blokady na naszych serwerach CSa 1.6.

7. Staż na forum: Od 27.03.2023, lecz na serwerach StrefySkilla grałem już w 2012 jak jeszcze byłem małym szczylem.

8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Kiedyś na innej sieci, ale to było dawno i dużo się pozmieniały fora przez ten czas.

Części wymagań nie spełniam i zdaje sobie sprawę z Tego, lecz czasem warto spróbować :WeeHypers:

• Ha ha 1

gmXu9QI.gif

• Zasłużony

- 3h na forum 

- Mało ludzi cię zna 

- Aktywność na forum? Udzielasz się tylko w swoim dziale ( może z 3 razy widziałem cię w dziale redakcji) 

+ Podanie nawet ładne 

+ Chęci 

Niestety jestem na nie ponieważ jest niewielu użytkowników, którzy cię dobrze poznali. Dodatkowo, wydaje się, że aktywność na forum jest ograniczona, przede wszystkim do swojego działu, co może ograniczać twoje oddziaływanie na różne aspekty forum. 

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Torfowisko

- konto pod podanie 

- twoja aktywność ograniacza się tylko do działu ubt

- Rozpoznawalność (bardzo malo ludzi cię zna ) 

- wymagania są po to aby je spełniać, ty nie jesteś nawet w połowie. 

+ chęć pomocy 

+ wiek 

+ /- podane 

Na ten moment jestem na NIE 

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Premium
Premium

-rozpoznawalnosc

-udzielasz sie tylko w ubt

-staz na forum

-3h na forum

JESTEM NA NIE 

sygn.gif.5609f7715308399a655f7f3291c6c5a8.gif

• Zasłużony

Rezygnacja ze strony autora podania. 

spacer.pngspacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]