Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - xD

Vertial

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: xD
Nick admina banującego:  sadgee
Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban
Czas oraz data bana: 08-24-23 22:59
Serwer na którym dostałeś bana:  only mirage #3
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Podobnie jak ostatnio spokojnie sobie grałem. Udało mi się wygrać 1vs5 w dość ładnym stylu i po tym clutchu admin wszedł na spectatora, ale tym razem  po wejściu nie zdążył obejrzeć nawet jednego killa przed zbanowaniem. Nie wiem po co w ogóle wchodził na vanish specta xpp
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:0:645530260&Submit
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199251326248/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: You have been banned by this server, check https://strefaskilla.pl for more info.
Disconnect: You have been banned by this server, check https://strefaskilla.pl for more info.

Edytowane przez Vertial
  • Vertial zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - xD
  • Premium
Premium

2:27 cos dziwny ten bh

6.14 dziwna nagła zmiana pozycji celownika

11.05 wcelowanie w ta pozycje bez infa ze tam jest przeciwnik

11.33 słyszał gościa ale nie miał 100% pewności gdzie jest a on z prefirerem wyleciał

13.46 kolejna nagla zmiana pozycji celownika

Edytowane przez Sadgee

sygn.gif.5609f7715308399a655f7f3291c6c5a8.gif

• Użytkownik

2:27- Tak samo jak w ostatnim odwołaniu co rozumiecie przez słowo "dziwny". Jak możesz zauważyć jedyne co robiłem podczas tego bhopa to trzymanie "W" i scrollowanie w timing.

6.14 - Gdy trzymałem dół connectora delikatnie zobaczyłem nogę przeciwnika na cat walk. Gdybym serio miał wallhacka to w takiej sytuacji najpewniej zeskoczył bym na dol i zaczął holdować z celownikiem na glowie :)

11.05 - Tutaj, po moim "idealnym xd" spamowaniu smoke słychać, ze enemy strzela ze strony krzesełka. Peekuje i robię strafe "A, D" na info, enemy peekuje to go zabijam. Zauważ proszę, że po zdobyciu pierwszego killa nie mam pojęcia o drugim przeciwniku na tamtej pozycji.

11.33 - :xdd: Przecież wyraźnie widać, że safe peekuje na wypadek gdyby przeciwnik podszedł na blisko.  Nie było go strzał był z prawej strony to masz dwie możliwości za doniczką, albo na blisko. Gdybym nie zobaczył głowy przeciwnika to sprawdziłbym do mojej prawej.

13.46 - No tak. Moja drużyna całkowicie straciła kontrole "A" i według Ciebie mam stać na shorcie i czekać na śmierć z fireboxa xD

Trochę jestem zawiedziony, że rozpisałeś  tak mało akcji, z czego połowa jest siłę, ale co ja tam wiem.
Jeszcze chciałbym dopytać czemu po obejrzeniu jeden rundy, a nawet samej końcówki dałeś mi bana? Aż tak Ci się nie chciało mnie sprawdzać z jakąkolwiek dokładnością?

• Sponsor
SPONSOR

2:27 - Do zrobienia -B
6:14 - Widział coś -B
11:05 - co? -B
11:33 - Słychać -B
13:46 - I co tan ban poleciał za tą akcje? W której nic się nie wydażyło? -B

Wow

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]