Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ARCHIWUM] [PROPOZYCJA] -Shift

Ptr

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick:Ptr  (𝖕.)
2. Co chcesz zmienić: Wprowadzic do regulaminu wzmianke o dynamicznej grze lub zakaz nadmiernego shiftowania
3. Dlaczego chcesz to zmienić: Już poprzedniemu opiekunowi oraz Andrzejowi mówiłem to ,powtarzam  graczom na serwerze i może w końcu ktoś ruszy się i wprowadzi to żeby ci 10lvl facit skillerzy nie zapierdalali pół mapy na shifcie . Bo jak mi wejdzie zaraz jakiś nowy admin z #2 co dostał admina na #1 i będzie miał przyklejony palec na shifcie to poleci na 30/60 min odpoczynek, żeby poszedł sobie zagrać mm/fc i tam może się sobie po cichu zwiedzać mapę. Dziękuje i Pozdrawiam Ptr 
4. Link do pluginu (opcjonalnie):brak

• Super 1
  • Premium
Premium

Nie widzę zakazu używania shiftu więc jeżeli dajesz za to bany robisz to bezpodstawnie. Polecam mniej płakać a poprawić skilla. Jeżeli ktoś ma ochotę używać shifta niech to robi nawet i całą rundę tylko i wyłącznie jego sprawa nigdzie nie jest napisane że gra musi być dynamiczna itp propozycja z dupy trochę. Mam wrażenie że często dostajesz oklep i próbujesz ustawić pod siebie serwer żeby Tobie grało się jak najlepiej. Pozdro

Jestem na nie.

Skorzystam z zaproszenia jak trochę lvl podbijesz  <3 : https://faceitfinder.com/stats/76561199236149640/matches

Te statystyki z fc też są prześmiewczo dodane. Nie przejmuj się <3  Uciekam spać trzymaj się. ;) 

@ mikey Moje zdanie a to że ty szukasz zaczepki na siłę nie moja wina. Omijam Cię szerokim łukiem a ty jak taki mały piesek próbujesz ciągnąć za nogawkę zajmij się czymś produktywnym a nie szukasz poklasku na forum.

@ mikey Mógłby nie odpisywać na te głupoty, ale piszesz tak idiotyczne rzeczy, że aż głowa boli dzieciaku. Wyrażasz swoją opinię, zaczepiając mnie i jeszcze piszesz, że to ja szukam atencji? #Hipokryta. Dobrze, że każdy mnie omija. AAA nie czekaj to wy piszecie, czy gram itp. ja mam w was wyjebane to jest internet i nie zależy mi na tym, żeby ktoś mnie na siłę lubił. Dalej sobie dopowiadaj, że jestem najlepszym graczem itp. Widzę, że nawet nie można nikomu wytknąć błędu podczas meczu, bo nawet z tym masz problem i widzę, że cały czas to w Tobie siedzi. Oceniasz czyjąś psychikę przez neta, gdzie jest inne życie takim typkom, jak ty to się w 2K15 na tsie pety na czole gasiło XD. Kolejne pierdolenie z twojej strony, że kogoś obrażam, gdzie Ci obraziłem admina? Właśnie problem jest taki z Tobą, że ciągle sobie coś dopowiadasz i tworzysz teorie, ale czego się spodziewać po takiej osobie. Równie dobrze mogłeś się wypowiedzieć tak i nie omijając mnie, ale tak Cię boli moja osoba i siedzi Ci to w głowie, że nie potrafisz przejść obojętnie. Więc tutaj masz miskę \_____/ i możesz się wypłakać bez odbioru.

• Super 1

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Użytkownik

Cieszę się że wypowiada się bardziej doświadczony gracz awp , ja jestem bardzo slaby przecież i dlatego ta propozycja, wcale aktywna cześć graczy nie narzekała również na to, bo przecież tylko mi to przeszkadza  i dział propozycji jest po to by ustawiać serwer po siebie. Szanuje twoja opinie że nie jesteś za tym, bo nie każdy musi być , ale nie pisz ze to propozycja z dupy ,bo wiem co pisze. Wrażenie , że dostaje oklep możesz mieć, ale nie kojarzę ciebie na serwerze ,jak chcesz zobaczyć mój oklep to zapraszam możemy milo spędzić czas na serwerze Awp #1 :).

Dodam tylko po twojej wypowiedzi mam wrażenie  iż jedyną osobą która musi poprawić skilla jesteś ty ale to tylko moja opinia. Pozdrawiam

Edit: Nie widzę sensu tego co edytowales , mam 50 meczy na fc i gram tam tak o , w poście jest wzmianka o fc w celu prześmiewczym , jeżeli tak bardzo chcesz ukazywać statystyki to skoro gadamy o only awp to pokaz porównanie twojego gt i mojego gt  na serwerze opartym tylko na AWP

Edit2 : Miłej nocy, w każdym razie dzięki  za wyrażenie swojej opinii :) 

DAM tu edita obojętnie xD

@ mikey  @ NetaO  Co do jakiś tam waszych relacji/sporów nie będę się wypowiadać bo się nie znam i niepotrzebne mi to.Ale co do tematu, nie uważam tego za jakąś obrazę , nie wiem co miał na myśli pisząc tak. Zgodzę się z Mikeyem pod tym względem że sprawdziłem GT Neta0 i nie ma on nic na awp#1 więc wgl jak ziomek ma prawo się wypowiadać jak ja gram i udawać jakby wiedzial co będzie dobre dla serwera nie grając tam no  poprostu xD. I zgodzę się również , że jest to szukanie atencji bo jakby nawet kusiło go by udzielić się tu , to napisałby poprostu że jest na nie , a tu jakies gadanie że oklep dostaje , swoje ego trzeba podbić , sprowokować kogoś?

Edytowane przez Ptr
  • Dzięki 1
  • Użytkownik
W dniu 24.08.2023 o 23:28, NetaO napisał:

Nie widzę zakazu używania shiftu więc jeżeli dajesz za to bany robisz to bezpodstawnie. Polecam mniej płakać a poprawić skilla.

Fajna propozycja, jestem jak najbardziej na tak. Tutaj widze niektórzy w szczególności Wiktor jak zwykle z totalnym gównem i musi poddymić bo inaczej mu żyłka pierdolnie. Grałem też na AWP 2 i wiem jak grają admini jak grają gracze na "dwójce". Gra na AWP 1 zawsze była bardziej dynamiczna niż na 2, ciężko czasem tam się grało. Jeśli mielibyśmy się do wszystkiego czepiać to 12 punkt regulaminu mówi tak:

12. Zabrania się trollowania/utrudniania gry innym.

Utrudnianie gry innym to dla mnie wtedy jest palenie shifta przez całą runde. Nie jest to serwer hide & seek tylko AWP, więc nie widze sensu w przedłużaniu rundy niepotrzebnym shiftem w przykładowo pojedynkach 1v1. Za mojej kadencji każdy pojedynek 1v1 nie zaakceptowany kończył się beaconem żeby nie przedłużać rundy i nigdy nikt nie miał do tego problemu. W takim razie ban byłby jak najbardziej podstawny.

Jest to jednak z lepszych propozycji jak najbardziej do przyjęcia, bo widzę, że nie podoba wam się propozycja, a sami jesteście jeszcze mało doświadczeni jeśli chodzi o regulaminy serwerów. Byłem świadkiem adminów na 2 kampiących na respie pół rundy (co potępiacie i pilnujecie mocno kiedy robi to ktoś inny) oraz kickowania (niejednokrotnie) za kampienie na respie kiedy gracz był na spawnie przeciwnika :KEKL:.

@ NetaO  Tak jak wspomniałem wcześniej, szukasz na siłe atencji i nie jestem jak piesek tylko wyrażam swoją opinie, a ty wyzywasz osobę piszącą propozycje bo jesteś najlepszym zawodnikiem cs w historii. Bardzo mnie to cieszy, że mnie omijasz, bo to samo robią wszyscy wokół z Tobą, bo jesteś aż tak niewyżyty emocjonalnie i masz problemy z psychiką. Następnym razem skomentuj, że jesteś na TAK lub NIE i będzie spokój. To, że ja komentuje coś przeciwko Tobie nie znaczy, że szukam zaczepki lub atencji jak ty, po prostu obrażasz mojego byłego admina który napisał zwykłą propozycję. Dzięki i oszczędź już sobie jakiś editów bo nie wprowadzasz nic pożytecznego ni do tego posta czy forum. Pozdrawiam.

@ NetaO Mogłbym bez odbioru ale piszesz tak idiotyczne rzeczy, że aż głowa boli Panie dorosły. Bardzo podoba mi się fakt, że nikt kurwa do Ciebie nie pisze czy z nami zagrasz bo nikt nie chce z Tobą grać XD i nie wiem skąd to bierzesz i o czym w ogóle mówisz, bo o niczym tutaj takim mowy nie było :pepoHmm:. Nie dopowiadam sobie, że jesteś najlepszym graczem dla mnie nigdy nie byłeś blisko bycia dobrym w ceeska, ale jak kiedyś zdarzyło nam się razem zagrać i wyzywasz wszystkich bo poszedł Ci mecz, a innym nie, obrażasz się, nie odzywasz przez cały mecz i potem strzelasz focha to całkiem zabawne było i do tej pory mamy z Ciebie wszyscy ubaw. Także jakieś Twoje domysły i twierdzenie, że dopowiadam sobie rzeczy jest całkiem zabawne, ale nie przejmuję się jakimś randomem z PGS'a :kekw:, bo ważne w otoczeniu osob z którymi sie trzymam wiedz, że ja mam rację, a co się na forum dzieje to już możesz sobie wymyślać i wbijać swoją topke na chatboxie. Jeśli nie widzisz nic złego w tym co piszesz do PTR, czyli że jest płaczkiem, że dostaje na dziure ciągle, bo napisał tylko dobrą propozycję popartą nawet przez opiekuna to może pora wybrać się do jakiegoś psychologa dla Twojego dobra to nie jest jako obraza, ale niektóre rzeczy można trzymać dla siebie a nie podbijać sobie ego w internecie. Ciekawe, że również mogłeś mi nie odpisywać i  skoro podobno "omijasz Cię szerokim łukiem", ale nie Twojego ego nie pozwala na nie pozostawienie po sobie głupoty, bo aż tak Cie boli moja osoba :kekw:. Najśmieszniejsze jest dla mnie to, że nie grasz nawet na serwerach AWP nie wiesz jak wygląda na nich sytuacja, ale musiałem wejść napisać, że admin jest płaczkiem, czyli jest chujowy bo Ty jesteś najlepszy i nigdy byś czegoś takiego nie napisał. Pozdrawiam bez odbioru.

Edytowane przez mikey
  • Lubię to! 1
  • Super 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Każdy ma swój styl gry i nieważne, czy jest to mm, czy serwer. 

A jeśli kickowałeś/banowałeś osoby, które użyły shifta to IMO powinieneś się cieszyć, że nie napisali skargi, bo nie widnieje to nigdzie w regulaminie serwera.

Zdecydowanie na nie. :) 

• Super 1
  • Premium
Premium
21 godzin temu, mikey napisał:

Gra na AWP 1 zawsze była bardziej dynamiczna niż na 2, ciężko czasem tam się grało

Ile wypiłeś?

Jestem tego samego zdania co @ mikey . Ludzie zapominają, że to serwer only awp, a nie hide & seek i nie potrzebnie przedłużają czas trwania rundy, trzymając shifta w sytuacji 1 vs 1 lub idąc całą mapę na shifcie, by zabić cię w plecy. Niestety na awp#1 dzieje się to ciągle, przez co nie odczuwam żadnej frajdy, grając na tym serwerze. 

Jestem jak najbardziej na TAK.  

• Super 1
  • WTF 1

winnam0nesy.png.9c5361a98ea6fde2a6585ed5b274ca3c.png

:KakashiHi::peepoSendNudes:

• Użytkownik

Odpowiadając na pare rzeczy :)

1

W dniu 28.08.2023 o 08:52, Sadgee napisał:

Jestem na nie, propozycja totalnie bez sensu

Co to wgl za tekst -Bez sensu ? Piszecie jakbym nagle wyssał z palca tą propozycje a już było to rozmyslane od dawna. Wiem ze tam u cb na only mirage shiftowanie jest uzasadnione , ale to mordo  awp , wiec jedyne co jest tutaj totalnie bez sensu

to twoja osoba na propozycjach only awp #1 .

2

22 godziny temu, shaaxyy napisał:

Każdy ma swój styl gry i nieważne, czy jest to mm, czy serwer. 

A jeśli kickowałeś/banowałeś osoby, które użyły shifta to IMO powinieneś się cieszyć, że nie napisali skargi, bo nie widnieje to nigdzie w regulaminie serwera.

Zdecydowanie na nie. :) 

Każdy ma swój styl gry, super to dlaczego jest zakaz kampienia , ktoś może mieć taki styl gry, albo na wielu serwerach również rushowania. Wychodzi twoim zdaniem ,że wszyscy są źli bo nie dają graczom grać swoim stylem.

Dodam tylko że starsza administracja za czasów jeszcze Bocia kickowała ludzi jak za długo shiftowali i nikt się nie odwoływał , pomimo braku tego w regulaminie ,a wiesz dlaczego? Bo świetnie rozumieli ze tak się nie powinno grać.

Jeżeli ty jesteś z tym okej to zostawiaj takich graczy, ja jeżeli widzę takowe sytuacje pierw informuje żeby nie nadużywać jeżeli ktoś nie rozumie polecenia admina to cóż.

Tyle ode mnie :P 

Edit: Też widzę , że występują problemy z umiejętnością czytania. W propozycji pisze o zakazie nadmiernego shiftowania a nie o kompletnym zakazie :) 

Edytowane przez Ptr

Pomijając osoby, które albo przyszły z #2 albo które w ogóle na tym serwerze nie grały to są 3 głosy na tak, 1 na nie. Te serwery mają zupełnie inne community i nie można z #1 zrobić drugiej #2, bo po prostu jeden serwer sromotnie zdechnie.

Do regulaminu będzie dodany podpunkt o nakazie dynamicznej gry.

PS: Osobom, którym nie pasują takie warunki pozostaje awp#2 więc nie widzę problemu, żeby to chociaż przetestować.

• Lubię to! 2
  • Trzymaj się 1
  • 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]