Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZGŁOSZENIE] - Snax

Vertial

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick podejrzanego: Snax
Serwer: Only Mirage #3
SteamID/IP: STEAM_1:0:583361259
Data i godzina: 24/08/2023 około 22;20
Dowody (demko): http://815757.node35.pukawka.pl/dem-de_mirage-1692907862-1692909955.zip
Podejrzane momenty, rozpiska:

13:00 - Użytkownik Snax peekuje rampę bez żadnego większego sprawdzenia i zaczyna bhop. Nie wykonałem żadnego słyszalnego dźwięku stojąc pod drewnem, ale Snax zauważa mnie na wallhacku i czeka wcelowany (strzał też dość szybki nie powiem, że nie)

15:10 - Tutaj na początaku normalny peek na info CT. Ciekawie robi się w momencie peeka na shorta, nie miał prawa wiedzieć, że się tam znajduję i też cholernie szybko strzelił. (Podziwiam również chęci ustawienia celownika na mojej głowie przez ścianę przed peekiem)

16:30 - Upośledzony bunnyhop i piękne sprawdzenie underwood'a na wallhacku. Robi się jeszcze lepiej jak kolega Snax postanawia śledzić celownikiem przez ściany przeciwników, a w dalszym etapie rundy pokaz wallhacka, którego nawet nie muszę opisywać.

22:20  - :xdd: myślę, że nie muszę tutaj niczego dodawać. 
24:00 -
:xdd:v2, nawet nie będę się rozpisywać o ciągłym peekowaniu bez sprawdzenia, ale moment w kuchni mnie rozbawił muszę przyznać.

Chciałbym też dodać fakt, że admin "ZoniuK" oglądał jego gameplay, ale nie wiadomo z jakiego powodu nie dostał On bana. Widział nawet opisany przeze mnie moment z 22 minuty i sam stwierdził, że niby coś gra dziwnie ale ma "GLOBALA".
Po jego gameplay'u mogę jasno stwierdzić, że ten global jest boostowany/kupiony. W clutchu chciał zaplantować pakę na firebox od strony CT, co jest niemożliwe i jeszcze ten upośledzony "bhop".

Global elite 0.75 k/d overall i takie akcje na serwerze. Całkiem normalne :xdd:
https://csgostats.gg/pl/player/76561199126988246

Edytowane przez Vertial
  • Sponsor
SPONSOR

13:00 - Te wyczekanie całkiem ciekawe +B
15:10 - Mógł być przypadek -B
16:30 - Nie wiem o co chodzi z tym bh, sprawdzenie pod drewnem raczej głupota niż coś podejrzanego, ale to jeżdżenie celownikiem po typach ciekawe +B
22:20 - Ciekawe skany, takie legitne +B
24:00 - :xdd: +B

Banned

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]