Premium _sss_ Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 1. Imię: Bartek 2. Wiek: 15 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 2-3h 4. Co chciałbyś zmienić W sumie na obecna chwilę nie mam żadnych pomysłów co można by zmienić, myślę ze wszystko jest tak jak być powinno 5. W czym chciałbyś pomóc: utrzymaniem porządku na forum 6. Dlaczego akurat ty: Jestem dość aktywną osobą często spoglądam na forum czy to z telefonu jak jestem poza domem czy w domu na komputerze, potrafię sumiennie wykonywać swoje obowiązki i chciałbym spróbować swoich sił jako moderator. 7. Staż na forum: od 18.12.2021 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: nie i dlatego chciałbym sprawdzić się w tej roli 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 (edytowane) - Wiek - 10 dni online - rozpoznawalność - podanie + staż Szczerze, myślę że to jest ta pora, jestem na nie Edytowane 25 Sierpnia 2023 przez Przyjaciel <3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pycek420 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Sprawdzając wymagania na moderatora jestem na NIE -Wiek -Podanie słabe pisane na kolanie + Aktywność na forum posty tak samo Masz już rangi którymi powinieneś się poświecić ale życzę powodzenia Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 na nie to samo co drejson, skaczesz na rangi, albo wiecznie urlopy piszesz, jak bedziesz modem to tez bedziesz pisac ciagle urlopy? - wiek - podanie no slabe - Odnośnik do komentarza
Użytkownik V3nom^^ Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 (edytowane) Widać, że kolega bo kolejne takie same obsmarkane podanie, oj koledzy koledzy tutaj potrzeba trochę wysiłku, a nie napisać bo braki w administracji i w sumie to nigdy nie byłem modem i chciałbym zobaczyć jak to jest. Jesteś za młody i kolejne podanie aby kolorek mieć, masz typera, jesteś adminem om3 i opiekunem discorda, po co sie pchasz na rangę która wymaga więcej niż te 3 rangi razem wzięte? Wystarczy w sumie ze masz typera i bądź aktywny tam, wyrabiaj godzinki na serwerku i pilnuj porządku na discordzie. Oczywiście jestem na nie jest 2 innych i lepszych kandydatów na te rangę, przynajmniej głupi kolor dali do swoich wypowiedzi żeby czytelne było ps. dodajcie do regulaminu na podanie o moda jakiś zakaz pisania tych podań przez osoby które maja więcej niż 2 rangi funkcyjne bo to śmieszne troche jest Edytowane 26 Sierpnia 2023 przez V3nom^^ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 @ Sadgee jak już piszesz podanie na moderatora, to usiądź do tego i napisz to porządnie, a nie jakieś wypociny, to nie jest czas na Ciebie czy Drejsona, oczywiście jestem na NIE. @ LAN CIECHOCINEK 2K2 jak możesz, odrzuć to z buta, drejsona też . "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 To samo co u @ Drejson . Zero w ogóle jakiegoś zaangażowania do napisania tego podania. Lepiej nie przyjmować nikogo niż osoby które będą tylko zapchajdziurami na randze. 34 minuty temu, V3nom^^ napisał: ps. dodajcie do regulaminu na podanie o moda jakiś zakaz pisania tych podań przez osoby które maja więcej niż 2 rangi funkcyjne bo to śmieszne troche jest To nie jest problem, bo ktoś może ogarnąć parę rang. Jednak w tym przypadku to podanie jest napisane jak za karę. 1 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi