Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 (edytowane) 1. Imię: Kacper. 2. Wiek: W Październiku 18. 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Nie chcę niczego obiecywać w sprawie mojej obecności na forum. Po prostu będę na nim tyle, ile będzie to konieczne, aby zapewnić perfekcyjne wykonanie mojej pracy. 4. Co chciałbyś zmienić: Z pewnością częstszą organizację interesujących konkursów tematycznych ewentualne drobne błędy na forum, które jutro zgłoszę. 5. W czym chciałbyś pomóc: We wszystkim, co leży w zakresie moderatora. Głównie aktywnie uczestniczyć w organizacji różnorodnych konkursów, które wzbogacą doświadczenie użytkowników na forum. Moim celem, by było stałe monitorowanie platformy, aby szybko wykrywać i usuwać ewentualne błędy, przyczyniając się do jej płynnego funkcjonowania. Dodatkowo utrzymanie porządku i kultury dyskusji, tworząc przyjazną atmosferę dla wszystkich uczestników. Chcę być aktywnym członkiem zespołu, który wniesie wartość poprzez dbałość o jakość treści i interakcji na forum. 6. Dlaczego akurat ty: Wybór mnie jako kandydata do roli moderatora wynika z kilku kluczowych powodów. Po pierwsze, jestem aktywnym uczestnikiem społeczności, który regularnie angażuje się w dyskusje i pomaga innym użytkownikom. Moja gotowość do udzielania wsparcia oraz odpowiedzi na pytania czyni mnie odpowiednim kandydatem do tej roli. Po drugie, zawsze dążę do zachowania obiektywizmu i niezależności w podejściu do różnych sytuacji, co jest istotne w pracy moderatora. Choć nie posiadam wcześniejszego doświadczenia w tej roli, jestem otwarty na naukę i gotów zdobywać umiejętności pod okiem doświadczonych kolegów z zespołu. Moja pasja do tworzenia i utrzymania porządku oraz harmonii na forum jest widoczna w moim dziale. Wreszcie, chętnie podjąłbym wyzwanie bycia moderatorem, aby przyczynić się do jeszcze lepszej jakości naszej społeczności. 7. Staż na forum: Na forum jestem od 22 Lutego 2022 roku. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Niestety nie, ale mam nadzieję, że uda mi się na tej wspaniałej sieci. Edytowane 25 Sierpnia 2023 przez Hana_Montana 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 +/- Wiek - 10 dni online + posty + znana i aktywna osoba na forum + ładne podanie + staż Zajmujesz się już redaktorką, gdzie jest sporo pracy. Jeśli kolega wyżej da radę podzielić obowiązki na te dwie rangi, myślę że można dać szansę na okres próbny. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Nie wiem dlaczego ale wydaje mi się, że nie jesteś odpowiednim kandydatem na moderatora (podanie okej napisane, aktywność też dobra). Uważam jednak, że powinieneś skupić się na swoich obecnych rangach i obowiązkach, bo wychodzić Ci to po prostu bardzo dobrze, dlatego mój głosik jest na NIE, aczkolwiek to administracja i tak podejmie ostateczną decyzję . 2 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 + poprawa zachowania + wiek + aktywność + podanie + wywiązuje się ze swoich aktualnych obowiązków Na tak. 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 2 Września 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Jestem na TAK + dobrze sprawdzasz się w redakcji + wiek + podanie + nie było na Ciebie skarg 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 3 Września 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 +wiek +podanie +staż -10 dni na forum JESTEM NA TAK 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 12 Września 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi