Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[MODERATOR] - HANA_MONTANA

Hana_Montana

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

1. Imię: Kacper. 

2. Wiek: W Październiku 18. 

3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Nie chcę niczego obiecywać w sprawie mojej obecności na forum. Po prostu będę na nim tyle, ile będzie to konieczne, aby zapewnić perfekcyjne wykonanie mojej pracy.

4. Co chciałbyś zmienić: Z pewnością  częstszą organizację interesujących konkursów tematycznych ewentualne drobne błędy na forum, które jutro zgłoszę. 

5. W czym chciałbyś pomóc:  We wszystkim, co leży w zakresie moderatora. Głównie aktywnie uczestniczyć w organizacji różnorodnych konkursów, które wzbogacą doświadczenie użytkowników na forum. Moim celem, by było stałe monitorowanie platformy, aby szybko wykrywać i usuwać ewentualne błędy, przyczyniając się do jej płynnego funkcjonowania. Dodatkowo utrzymanie porządku i kultury dyskusji, tworząc przyjazną atmosferę dla wszystkich uczestników. Chcę być aktywnym członkiem zespołu, który wniesie wartość poprzez dbałość o jakość treści i interakcji na forum.

6. Dlaczego akurat ty: Wybór mnie jako kandydata do roli moderatora wynika z kilku kluczowych powodów. Po pierwsze, jestem aktywnym uczestnikiem społeczności, który regularnie angażuje się w dyskusje i pomaga innym użytkownikom. Moja gotowość do udzielania wsparcia oraz odpowiedzi na pytania czyni mnie odpowiednim kandydatem do tej roli. Po drugie, zawsze dążę do zachowania obiektywizmu i niezależności w podejściu do różnych sytuacji, co jest istotne w pracy moderatora. Choć nie posiadam wcześniejszego doświadczenia w tej roli, jestem otwarty na naukę i gotów zdobywać umiejętności pod okiem doświadczonych kolegów z zespołu. Moja pasja do tworzenia i utrzymania porządku oraz harmonii na forum jest widoczna w moim dziale. Wreszcie, chętnie podjąłbym wyzwanie bycia moderatorem, aby przyczynić się do jeszcze lepszej jakości naszej społeczności.

7. Staż na forum:  Na forum jestem od 22 Lutego 2022 roku.  

8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Niestety nie, ale mam nadzieję, że uda mi się na tej wspaniałej sieci.

Edytowane przez Hana_Montana
  • Tak sobie 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Junior Admin
Junior Admin

+/- Wiek 

- 10 dni online 

+ posty 

+ znana i aktywna osoba na forum 

+ ładne podanie

+ staż  

Zajmujesz się już redaktorką, gdzie jest sporo pracy. Jeśli kolega wyżej da radę podzielić obowiązki na te dwie rangi, myślę że można dać szansę na okres próbny.

• Super 1
  • Zasłużony

Nie wiem dlaczego ale wydaje mi się, że nie jesteś odpowiednim kandydatem na moderatora (podanie okej napisane, aktywność też dobra). Uważam jednak, że powinieneś skupić się na swoich obecnych rangach i obowiązkach, bo wychodzić Ci to po prostu bardzo dobrze, dlatego mój głosik jest na NIE, aczkolwiek to administracja i tak podejmie ostateczną decyzję :).

• Super 2

"Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być."
[*]

• Premium
Premium

+ poprawa zachowania 

+ wiek

+ aktywność

+ podanie 

+ wywiązuje się ze swoich aktualnych obowiązków 

Na tak.

• Super 1

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Stały Bywalec

Jestem na TAK

+ dobrze sprawdzasz się w redakcji

+ wiek

+ podanie 

+ nie było na Ciebie skarg

• Super 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Premium
Premium

+wiek
+podanie
+staż

-10 dni na forum

JESTEM NA TAK

• Super 1

sygn.gif.5609f7715308399a655f7f3291c6c5a8.gif

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Właściciel

przyjete.png

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Trzymaj się 1
  • WTF 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]