Premium YoungDziamal Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 UBT 1.6 czy UBT GO: GO Nick: YoungDziamal Imię: Marek Wiek (dokłada data): 16 lat 11.05.2007 SID: STEAM_1:0:181860558 Znajomość SM(1-10): 7/10 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 2-3h Opisz siebie: Jestem miłą i pomocną osobą. Interesuje sie e-sportem, grami, f1 i troche pilka nożną. Chodze do technikum na profil technik elektronik. Mieszkam we Wrocławiu. W wolnych chwilach najczęściej gram w cs go lub oglądam anime. Dlaczego akurat Ty?: Mam trochę wolnego czasu i chęci, więc chciałbym się sprawdzić w jakiejś nowej funkcji a ubt wydaję się najciekawszą opcją. Poświęciłem już trochę czasu na sprawdzanie zgłoszonych graczy więc jakieś doświadczenie w ocenieniu czy ktoś gra z cheatami mam. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: tak Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 7/10 Kontakt: mess,dc,steam Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 + Chęci do pomocy + Aktywny +Żadnych skarg - Podanie +/- wiek Jak rozpiszę dobrze demko to dlaczego nie dać szansy? 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 30 Sierpnia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Decyzja nie była łatwa, musiałem chwilę nad tym pomyśleć. Ogólnie demka rozpisane są w miarę dobrze, ale czegoś mi tam brakowało. Na ten moment nie jest to, to czego szukam. Może innym razem. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 5 Września 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi