Użytkownik hadezbtw Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Nick: hadezbtw Imię: Filip Wiek: 16 w październiku Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: musiałbym podzielić to z obowiązkami adminstratowania na awp 1 i 2, mimo to myślę, że tyle ile będzie trzeba powinienem spełnić Opisz siebie: Miły, przede wszystkim spokojny, cierpliwy, kreatywny i kulturalny chłopak. Jestem osobą, która niemal zawsze wywiązuje się z obowiązków. To co robię staram się wykonywać starannie, wręcz perfekcyjnie. Uważam, że jak na mój młodzieżowy wiek jestem osobą bardzo dojrzałą. Jedna z wielu moich zalet, które mogę powiedzieć jest to, iż mam rozmaite słownictwo, które jest bardzo przydatne w roli redaktora. Dlaczego akurat Ty?: Pod jednym z moich postów na twórczości użytkowników dostałem propozycje od @ Paweł Szmit , który powiedział, że wręcz szukacie takich osób, które mogłyby pomóc jak i wesprzeć sekcje redaktorów. Zachwyca mnie to jak redaktorzy dobrze i precyzyjnie wykonują swoją robotę, co tak naprawdę jeszcze bardziej zachęca mnie by też pokazać się od dobrej strony. Bardzo imponuje mi to jak m.i.n. @ Hana_Montana mimo wielu rzeczy na głowie wykonuje je właściwie, dlatego też chciałbym, niektórych wyręczyć z obowiązków, by było im po prostu lżej. Myślę, że przez moją kreatywność mógłbym się dogadać z redaktorami, przez co, może niektóre rzeczy wyglądałyby ciekawiej dla użytkowników forum. Doświadczenie: Brak, lecz wydaje mi się, że nie byłby to jakiś duży problem, jeśli jakiś redaktor na początku moich dni w tej roli poduczyłby mnie w czynnościach, z którymi mógłbym mieć jakiś problem. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Optymalne 8-10. Każdemu czasem zdarzy się np.: Gdzie umknie mu literka, bądź przecinek lecz to rzadkość totalna. Przykładowy wywiad/artykuł: Kontakt: FORUM/DISCORD/STEAM 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 @ Redaktor Zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Wiek na +, tak samo staż, podanie w porządku, praca o amerykańskich raperach przypadła mi do gustu. Jedynie gryzie mnie to, że posiadasz admina na 2 serwerach i czy dasz radę podzielić obowiązki na wszystkie rangi. Wiadomo zawsze pomocna dłoń się przyda, choć nie wiem czy jest aż tak wielkie zapotrzebowanie na redaktora. Ogólnie, myślę że można dać szansę. 1 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Jak mówiłem, poszukujemy takich osób jak Ty, więc jestem na tak Argumenty: + ciekawa praca + wiek -/+ doświadczenie, ale szybko nauczysz się co i jak + chęci do pomocy + staż na forum 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi