Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - div0rce

Vertial

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: div0rce
Nick admina banującego: @ UWUWEWUE
Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana
Czas oraz data bana: 08-29-23 22:29
Serwer na którym dostałeś bana: 5vs5 #3
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):  Co tu się rozpisywać, jak zwykle grałem i zabijałem przeciwników. Po którejś obserwacji mojego POV'a na różnych mapach,  admin zdecydował się mnie zbanować.
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:645530260&advType=steamid&Submit
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199251326248/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: You have been banned by this server, check http://sourcebans.strefaskilla.pl for more info.
Disconnect: You have been banned by this server, check http://sourcebans.strefaskilla.pl for more info.

• Użytkownik

17:47- ewidentny wallhack oraz patrzenie się przez ściane w conie do under 
22:45- peek z cona na mida oraz podskok celownika 
23:57- wejście na bombsite A bez dokładnego sprawdzenia pod drewno
31:55- ewidentny wallhack, wiedział że gracz stoi na ticket a w żadnej rudzie tego nie robił

Nie licząc twojego dziwnego stania i ustawiania sobie cheatów oraz że 20min na serwie wbiłeś 500pkt w topce i staty po 30-40 kili na 5-10 zginięć 

link do demka : http://879882.node36.pukawka.pl/dem-de_mirage-1693338754-1693340955.zip

• Użytkownik

17:47 - Początek akcji w conie: zwykły hold undera, później schowanie się, gdyż moja drużyna nie miała żadnej kontroli na midzie, a enemy mógł peeknąć z mojej prawej strony (dół cona, pod krzesełkiem etc). Co do "patrzenia przez ścianę" to patrzyłem w stronę shorta żeby zobaczyć czy mój teammate zamierza coś zrobić i peeknąc na info mida . (+cl_show_team_equipment jakby ktoś się zastanawiał)

22:45 - Żadnego "przeskoku" tutaj nie ma. Zacząłem patrzeć smoke a taki sposób żeby widzieć cały model przeciwnika, zamiast samych nóg. W połączeniu z dosyć dobrym crosshair placementem na demku wyglądało to tak jak wyglądało.

23:57 - W tej sytuacji po sprawdzeniu pozycji takich jak: ct, firebox, schody, jungle, con chciałem jak najszybciej zając kontrolę CT, gdyż żaden z obecnych w mojej drużynie graczy by tego nie zrobił (typowy jak dla serwerów baiting). Co do sprawdzenia drewna to liczyłem, że mój teammate znajdujący się w pałacu to zrobi, tak samo jak pominiętą przeze mnie ninję.

31:55 - Ten ruch był spowodowany faktem, że jakimś cudem przeżył mój jakże useless teammate, który co rundę pushował mida i się wywalał za zero. Stwierdziłem, że przeciwka może nie być w oknie i będzie holdował co innego. Enemy był sam i nie zobaczyłem go przebiegającego na schody to jedyną możliwością po mojej szybkiej dedukcji było: ct, fireboxy, default (sama lewa strona). Dlatego też zrobiłem strafe peeki na info, czemu z kosą? Żeby była mniejsza szansa na wyjebkę. Później moim super wh zwanym jump shotem, lokalizuję defującego enemy. (Jak coś to sam dałeś rundę "23:57", w której wykonuję podobny strafe peek)

Kocham na siłę argument, czyli stanie AFK. Jest to serwer i mogę pobawić się telefonem tak jak w moim przypadku, albo  absolutnie inne rzeczy dopóki Anti-AFK mnie nie wyrzuci/move'nie na spectatora. I co mógłbym sobie ustawiać w połowie meczu kolorki do wallhacka o ile takie coś istnieje? :xdd:.
Jeszcze sprawa z punktami i topce bo widzę, że Cię bardzo interesuję miejsce w tabeli serwerowej. Poziom na serwerze jest jaki jest i niestety nie mamy na to żadnego wpływu. Uwierz, że takie statystyki to żaden wyczyn. Zapisałem sobie też różne akcję, więc jakby ktoś był ciekawy to chętnie podeślę. (Nie jestem pewny czy z demka, które rozpisałeś)

• SCDBK

Szczerze mówiąc to nic ciekawego tam nie widziałem. UB.

zaufany.png.65de60184695f992cb09eb2ddc37a48b.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]