Użytkownik hadezbtw Opublikowano 1 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Jakie jest wasze hobby i czy macie związane z nim jakieś marzenie/a? 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik STALKA Opublikowano 1 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Kiedyś piłeczka lecz kontuzja 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 1 Września 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Szczerze lubię pograć w piłkę nożną, tak od małego marzyłem o karierze haha. Aktualnie to tylko tak amatorsko :D. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pycek420 Opublikowano 1 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Moim marzeniem było zostać graczem e-sportowym niestety już na to za późno.Aktualnie marzenie żona dziecko + własny dom. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Amigo. Opublikowano 1 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 lekkoatletyka i bede probowal z nia w przyszlosci 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 1 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Kiedyś grałem w piłkę nożną, chciałem zostać piłkarzem ale zrezygnowałem z tego 2 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 1 Września 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Mam dużo hobby i mam dużo marzeń związanych z nimi i dąże do celu, żeby to osiągnąć i się nie poddaje 💪🏻💪🏻 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 1 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Regularnie biegam wieczorami, ale marzenia nie mam z tym żadnego. Od robię to dla zdrowotności po prostu 2 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 2 Września 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Programista i zajmuje się tym na co dzień 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hadezbtw Opublikowano 2 Września 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi