Użytkownik Dziubaa1337 Opublikowano 3 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 Imię: Jakub Wiek: 15 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym zostać opiekunem by serwer na którym zacząłem grać nie upadł i chciałbym żeby był popularny i grało tyle osób co za dawnych czasów by ten serwer nie został zamknięty, dodał bym kilka zmian usunął pare rzeczy wszystko po to żeby uratować jeden z serwerów . Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Deathrun + Klasy Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199218319507/\ Coś o sobie: Jestem jakub znajomi ja mnie mówią Dziubaa dlatego ten nick kopie w pile i zajmuje się kompami. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 3 Września 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 @ Admin CS:GO DEATHRUN+KLASY Zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nekr0 Opublikowano 3 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 jestem na tak poniewaz serwer powoli umiera i nikt prawie nie gra na nim nie gra. mysle ze przydaly by sie nowe mapy opieka nad serwerem itp. Odnośnik do komentarza
Premium S7iTh3R Opublikowano 5 Września 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Jestem na Nie Twoje Zachowanie jako Admin na serwerze było nieraz już tragiczne i już wyleciałeś przez to z administracij do tego widać że nie znasz funkcij Opiekuna bo dużo zmian byś nadal nie zrobił bo o nowe mapy musiał by się właściciel albo support serwera postarać i je wgrać w pliki serwera Do tego sie mnie jeszcze nie dawno pytałeś czy możesz swoich kolegów zbanować bo łamią Regulamin to jest i był twój obowiązek więc nie wiem myśle że jesteś jeszcze zbyt nie dojrzały na tą funkcje dlatego na Nie //edit Tutaj do tego screen 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 12 Września 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 cześć, jako iz spędziłem kawał zycia na dr, tak jak i spędziłem na adminie sporo czasu i tutaj, i wiem kim jest dziuba, jak dla mnie, od zawsze nie dawałeś sobie rady przy zwykłej robocie admina, dobrze wiem, jako były opiekun 5v5, jakie szopki były odpierdalane, jestem na NIE, nie z powodu ze cie nie lubie, czy coś, lecz wiem, ze to nie rola dla ciebie, a wątpie ze zmieniłeś się na przestrzeni miesiąca. 1 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 18 Września 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 1 tak, 2 nie. Napisz podanie ponownie za tydzień jak pokażesz adminom/graczom, że nadajesz się do pełnienia takiej funkcji Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 18 Września 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi